Adobe radionica: Kreativna platforma za sve!

Datum: 7. novembar 2018.
Vreme: 10:30-13:00h
Mesto: Extreme d.o.o., Đorđa Vajferta 74
Predavač: Zoran Imširagić, Adobe Certified Instructor

Adobe CCT 2018

Adobe Creative Cloud 2019 je stigao! - Da li ste već isprobali nove alate i mogućnosti? Ukoliko biste da čujete i vidite kako su se nove Creative Cloud funkcionalnosti pokazale u praksi, pridružite nam se na Adobe radionici.

U verziji 2019, Photoshop je dobio novu vrstu slojeva i jedan novi način rada na koji smo svi odavno čekali, Content-Aware Fill je znatno moćniji, a upravljanje programom nikad nije bilo lakše i efikasnije!  Illustrator 2019 je doneo revolucionarni gradient fill i mogućnost globalne promene elemenata dizajna, kao i  različite načine da se ubrza svakodnevni rad u ovom alatu – poznate, postojeće opcije su značajno unapređene.
InDesign je dobio svoju prvu Content-Aware opciju, kao i automatsko prilagođavanje dizajna stranica promenjenom formatu, dokt tekstualni stilovi i fusnote nude mogućnosti koje smo svi već duže vreme priželjkivali.
Creative Cloud 2019 će biti zapamćen i po tome što je u svim svojim aplikacijama omogućio vizuelni izbor fontova kojih sada u Adobe bazi ima u mnogo većem broju.

Takođe, tu su i sasvima nove aplikacije koje vam na potpuno drugačiji način mogu pomoći da razvijete svoju kreativnost.

Sva mesta za radionicu su, nažalost, popunjena!

Partneri