Adobe online radionica: Tips&Tricks u Adobe alatima – Kako da postanete ekstremno brzi?

Datum: 30.03.2022., sreda 
Vreme: 12:00h  
Predavač: Zoran Imširagić

Adobe online radionica: Tips&Tricks u Adobe alatima – Kako da postanete ekstremno brzi?, biće održana 30.03.2022. godine sa početkom u 12:00 časova. Na radionici će vas ugostiti Zoran Imširagić, Adobe Certified i CC Design and Layout Solutions instruktor, zajedno sa našim timom.

Adobe

Kako sam naslov, koji nosi ova radionica, kaže fokusiraćemo se na savete i trikove pomoću kojih biste postali brži prilikom svakodnevnog rada u kreativnim alatima, ali i pomoću kojih biste sebi olakšali posao.

Akcenat će biti na InDesign alatu, ali neće biti zapostavljeni ni:

Pomoću praktičnih primera pokazaćemo vam različite tehnike za brži rad, bolju organizaciju i strateško razmišljanje, kao i neke opcije koje se, na prvi pogled, čine nemogućim u određenim alatima. Pokazaćemo vam i kako “malo programiranja” može umnogome da vam ubrza i olakša posao. Biće ovo dva sata prakse, uz trikove i tehnike, koje će vam omogućiti da postanete ekstremno brzi u svetu grafičke produkcije.

Radionica je besplatna, a sve što je potrebno jeste da se prijavite. S nestrpljenjem vas očekujemo kako bismo se zajedno upoznali s tehnikama i trikovima, isprobali ih, a onda i primenili u radu. 

Partneri