Adobe Max: Creative Cloud nadogradnja 2017

adobe-max

Kompanija Adobe je objavila Adobe Max: Creative cloud nadogradnju za postojeće korisnike, čime je Adobe tim nastojao da reši sve izazove sa kojima su se korisnici ovih alata susreli u prethodnom periodu, ali i da postavi nove standarde kada su u pitanju inovacije i kreativnost. Sva poboljšanja i novine koje donosi Creative Cloud Release se bazira na tri osnovna principa:

Cloud orijentisanost– rad na različitim uređajim, verne verzije alata, uvek sinhrozinovane izmene i kreiranje sadržaa sa bilog kog mesta i u bilo koje vreme.

Sadržaj – svim kreativicima je na raspolaganju pregršt predefinisanih materijala i grafika koji se kontinuirano inoviraju.

Iskustvo – prenošenjem iskustva Adobe tima omogućen je brži rad i odgovor na zahteve klijenata, ali i brže odgovaranje na promene koje diktira tržište kreativaca.

Šta je novo u Adobe Max nadogradnji?

Adobe Max je u ovoj Creative Cloud nadogradnji doneo, pre svega, potpuno nove aplikacije:
Adobe XD Beta – sveobuhvatan alata za kolaboraciju, dizajn i kreiranje prototipova.
Project Felix – jednostavno kreiranje 2D i 3D grafika bez potrebe za poznavanjem tehnika za kreiranje 3D, besplatan biblioteka 3D grafika i real-time rendering.
Adobe Spark – kreiranje web grafika i videa, odnosno namenjen prvenstveno za kreiranje storytelling video sadržaja za društvene mreže i web uopšte.

Najznačajnija poboljšanja za Adobe Creative Cloud apliakcije

Osim novih aplikacija, tu su najvažnije nadogradnje postojećih aplikacija: novi 3D endžin u After Effects aplikaciji,
nove VR funkcionalnosti za Premiere Pro, brži i jednostavniji Character Animator koji je bolje integrisan sa Photoshopom i Illustratorom i bolja kolaboracija  u Premiere Pro, Prelude i After Effects aplikaciji. Zatim tu je efikasnije obavljanje procesa pomoću alata kao što su univerzalni Search u Photoshopu, Visual Search Stock materijala u Photoshopu, Stock templejta u Photoshopu i Illustratoru. Značajna promena je i potpuno novi intefejs za Adobe Dreamweaver  aplikaciju.

Takođe, ni ova nadogradnja nije mogla da prođe bez unapređenja Adobe mobilnih aplikacija:  Comp, Sketch i Draw, ali  su sada i Photoshop Sketch, Comp i Photoshop Fix dostupne na Android platformi.

Adobe Max: Adobe Stock

Adobe Stock je unapređen sa više od 60 miliona grafika, boljom integracijom sa Creative Cloud  desktop aplikacijama, novim Premium Collection templejtima, novom vrstom grafika, 3D materijalima i modelima, kao i drugačijom Visual Search opcijom.

 Za sva pitanja možete nam se obratiti na softver@extreme.rs.

Partneri