Adobe MAX 2021 konferencija

Na radost svih korisnika Adobe programa za dizajn i generalno vizuelno uređivanje i ove godine biće održana konferencija Adobe Max, i to virtuelno. Svi oni koji žele da prisustvuju ovom događaju to je moguće uz jednostavnu prijavu i potpuno besplatno na sajtu Adobe MAX 2021 | The Creativity Conference | Registration.

Nekoliko godina unazad kompanija Adobe organizuje ovu konferenciju, kako bi svoje verne korisnike nagradila i uputila u novitete vezano za softver. Iako je ranije ova konferencija bila održavana mimo virtuelnih kanala, čini se kako bi njena virtuelna reprezentacija mogla da postane tradicija, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju.

Adobe Max 2021 zakazan je za 26. oktobar, a trajaće do 28. oktobra. U tri dana događaja biće prezentovani svi noviteti koje će Adobe paket da uključuje ove godine, ali i pokazani trikovi za njihovu upotrebu. Ceo događaj sadržaće čak 400 sesija, uvodne reči, laboratorije MAX Sneaks i radionice kreirane od strane stručnjaka iz kreativnog sveta, stručnjaka za proizvode i još mnogo toga.

U planu je prezentacija umetničkih projekata i izazova sa kojim je svet suočen u poslednje vreme. Takođe, u ova tri dana naći će se vremena i za sesije posvećene podučavanju kako za početnike, tako i za one nešto naprednije korisnike – dizajnere i izdavače.

Biće ovo dobra prilika za sve one koji se svakodnevno koriste širokom paletom Adobe proizvoda, kako da se upute u novitete koji će biti dostupne unutar kreativnog paketa, tako i da unaprede svoje znanje.

Partneri