Adobe Creative Cloud: Objavljena je nova nadogradnja!

Adobe CCt - nadogradnja 2016

Ukoliko još niste ažurirali svoje Creative Cloud aplikacije, učinite to što pre jer vas čeka najnovija Creative Cloud nadogradnja koja sa sobom donosi fantastične nove funkcije i još bolje performanse alata na koje ste već navikli. Ova junska nadogradnja je donela mnogo noviteta koji su vezani za Adobe Stock servise, uključujuči i dublju integraciju sa Creative Cloud apliakcijama i potpuno novom kolekcijom visoko kvalitetnih fotografija. U nastavku možete naći neke najvažnije nove funkcionalnosti.

Nova Premium kolekcija

Adobe Stock tim je ručno izabrao oko 100 000 fotografija na osnovu prethodnih upita, a koje potiču od izvanrednih umetnika koji su anagažovani od strane najpoznatijih agencija i kompanija. Sve te fotografije su dostupne u okviru nove Premium kolekcije Adobe Stock servisa za korisnike koji su izvršili nadogradnju na najnoviju dostupnu verziju.

One-Click Workflow

Adobe alati i izvor fotografija nikad nisu bili bliži – deli ih samo jedan klik,  jer je letnji Update doneo još dublju integraciju sa Creative Cloud aplikacijama.

CReative Cloud licenca

Nove Photoshop funkcionalnosti

Adobe tim je znatno unapredio mogućnosti Photopshop aplikacije i to važi, između ostalog, za Content-Aware Crop alat pomoću kog se na najprigodniji način popunjavaju praznine nastale korišćenjem Crop funkcionalnosti, Face-Aware Liquify koji prepoznaje lica i sam prilagođava sve njegove elemente (oči, usta, nos,..) i Match Font koji prepoznaje određeni font i pronalazi iste i slične fontove kojima vi imate pristup.

Brzi Export za Adobe Illustrator

Možete izvršiti samo jednim klikom export ikonica koje su potrebne za sve veličine ekrana.

Ukoliko imate pitanja vezana za Creative Cloud licence ili trenutno aktelni update, možete nam pisati na softver@extreme.rs

Partneri