Adobe Creative Cloud Market – novi resursi za Creative Cloud korisnike

Creative Cloud Market

Svim korisnicima Adobe Creative Cloud licenci sada je dostupan Adobe Creative Cloud Market, gde mogu pronaći kolekciju novih, kvalitenih i besplatnih resursa koje im mogu olakšati svakodnevni posao. Rad u najnovijim alatima, u Creative Cloud okruženju,  je sada još brži i efikasniji kada na raspolaganju imate pregršt predefinisanih ikonica, dezena, fotografija i još mnogo toga.

Svakog meseca možete preuzeti 500 jedinstvenih stavki iz bogate biblioteke resursa – da ih modfikujete i koristite u bilo kojoj od Creative Cloud aplikacija za kreiranje svojih publikacija i projekata. Upotreba predefinisanih resursa ne zahteva nikakve dodatne troškove, jer se njihovo korišćenje podrazumeva za sve korisnike pretplate Creative Cloud softvera.

Trenutno je Adobe Creative Cloud Market dostupan kao Desktop verzija, dok je njegova upotreba preko mobilnih uređaja najavljena za period koji sledi i to preko Creative Cloud Connected aplikacije.

Više o tome kako da pristupite Adobe Creative Cloud Market-u pogledajte na sledećoj strani, dok detaljne informacije o izboru resursa koji vas tamo očekuje možete pronaći na stranici ili pogledati video.

Takođe, za sve detalje, pitanja i pomoć oko prustupa obratite se našem Savetniku za licenciranja na: http://extreme.rs/savetnik-za-licenciranje/.

Partneri