Acrobat DC: Stigla je prolećna nadogradnja!

Predstavljanje Adobe Acrobat DC u Beogradu

Kompanija Adobe je objavila veliku prolećnu nadogradnju za Acrobat DC softver, a svi korisnici licenci za Acrobat DC pretplatu su već sada u mogućnosti da ažuriranjem na najnoviju verziju isprobaju nove i unapređene funkcionalnosti ovog programa.

Novi alati za ostavljanje komentara

Sada možete da još brže ostavljate i dobijate jasne povratne informacije i to sve pomoću novog, redizajniranog touch-friendly interfejsa. Omogućena je i laka navigacija kroz komentare, kao i brzo editovanje već postojećih komentara.  Takođe, ažuriranjem Acrobata na najnoviju verziju možete da sve komentare struktuirano vežete za jednu temu, kao i da ih nedvosmisleno povežete sa autorom.

Pristupanje Box i OneDrive nalozima

Vrlo lako se pristupa Box ili Microsoft OneDrive nalozima bez napuštanja Acrobat programa. Takođe, ove Cloud servise možete koristiti za smeštanje i čuvanje svojih fajlova.

Unapređeno skeniranje PDF-a

Ukoliko skenirate mnogo papirnih dokumenata, ova nadogradnja će vam sigurno olakšati svakodnevni rad. Sada ćete, na jednom ekranu, videti sve opcije koje su vam potrebne da biste dobili savršeno skenirani dokument svaki put: klizač za optimizaciju veličine ili kvaliteta, jednostavan padajući meni i polja za odabir opcija i potvrdu i precizno podešavanje početnih parametara.

Nov izbor tema

Sada imate mogućnost da za svoj Acrobat intefejs podesite svetlo sivu ili tamno sivu temu. Međutim, imajte na umu da ćete promenu teme videti tek kada ponovo pokrenete Acrobat.

Osim navedenog, ova prolećna nadogradnja je donela još mnogo unapređenja uključujući i Dropbox pristup na Adroid uređajima i još mnogo toga. Detaljni informacije možete pročitati na: https://helpx.adobe.com/acrobat/using/whats-new.html ili istražite sami direktno u Acrobat alatu.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na softver@extreme.rs.

Partneri