Webinar: SQL Azure platforma- Koliko to zaista košta?

Datum: sreda, 9.maj
Vreme: 11:00h
Predavači:
Ivan Repac, Sistem inženjer, Extreme d.o.o.
Nenad Milovanović, Savetnik za softver, Extreme d.o.o.
 Azure_SQL _webinar

Pridružite nam se na webinaru SQL Azure platforma: Koliko to zaista košta? i saznajte na koji način Azure može pružiti sve ono što vam je potrebno kao korisniku SQL servisa: raspoloživost, pouzdanost, sigurnost i skalabilnost. Sa vama ćemo razmotriti realan scenario u kome se firma suočava sa pitanjem:

Da li, kada i po kojoj ceni treba preći na SQL Azure platformu?

Kako korisnik plaća samo one servise koje koristi i onoliko koliko ih koristi (bez troškova za infrastrukturu, održavanje i nadogradnju) postavlja se pitanje koliko to zaista košta i kad postoji finansijska opravdanost korišćenja SQLa na Azure platformi – Paas (Platform as a Service).

Na webinaru ćemo, osim načina na koji možete aktivirati željeni SQL servis i opcija koje su vam na raspolaganju, proći kroz prikaz stvarne potrošnje nakon aktivacije svih servisa potrebnih za nesmetani rad i pregled izveštaja koji ukršta podatke iz različitih izvora nastalog pomoću Power BI rešenja.

Zato rezervišite na vreme svoje mesto, prijavom na: Registracija za webinar: SQL Azure platforma- Koliko to zaista košta?

 

Partneri