Poskupljenje Acrobat PRO licenci za postojeće korisnike

 

Kompanija Adobe najavila je poskupljenje Acrobat Pro licenci za postojeće korisnike, odnosno korisnike koji su kupili svoje licence pre 8. avgusta 2022. godine. Razlog za ovo poskupljenje, kako navode iz kompanije Adobe, je nova verzija Acrobat Pro alata – New all in one Acrobat Pro. Detaljnije o novoj verziji, njenim benefitima i mogućnostima možete pročitati na: Nova verzija Acrobat Pro alata – Extreme doo | Softver na jednom mestu.

 

 

Nove cene će početi da se primenjuju od 01. jula za komercijalne korisnike, a od 01. septembra 2023. godine za korisnike government licenci. Svi ostali korisnici kojima licence ističu do navedenih datuma mogu svoje licence obnoviti po starim cenama.

 

Za većinu postojećih komercijalnih korisnika (oni koji se nalaze u rangu Level 1, do 10 licenci) promena cene iznosiće 9$ mesečno.

 

Za detaljnije informacije o promeni cene za ostale segmente i rangove, možete pogledati cenovnik na našem sajtu: Cenovnik – Extreme doo  ili nam se obratite na softver@extreme.rs i odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku.

 

Partneri