Adobe Creative Cloud nadogradnja – najveće unapređenje još od objavljivanja verzije CS6

Creative Cloud nadogradnja

Kompanija Adobe je za sve korisnike Creative Cloud licenci objavila jako bitnu nadogradnju softvera koju, ukoliko im nije podešeno automatsko ažuriranje, mogu da preuzmu preko svojih korisničkih konzola. Ovo je do sada najveće unapređenje Creative Cloud aplikacija, još od objavljivanja CS6 verzije – u proleće 2012. godine.

Kako bi u razvoju digitalnih medija svi koristili najnovije i najmoćnije alate, Adobe svojim Creative Suit korisnicima preporučuje prelazak na sada još bolji i efikasniji Adobe Creative Cloud.
Takođe, novoobjavljenom nadogradnjom znatno se povećala integrisanost aplikacija sa servisima koje pruža Creative Cloud – kao što su rad sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme, na bilo kom uređaju i još veća mogućnost povezivanja putem društvenih medija.

Svi postojeći Creative Suit korisnici (verzije CS3 i novije) imaju mogućnost da Creative Cloud for Teams licence nabave za 780,00 dolara, a Creative Cloud pojedinačne aplikacije za 312,00 dolara.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice u vezi sa objavljenom nadogradnjom, automatskim ažuriranjem i uslovima prelaska sa Creative Suit na Creative Cloud licence, iskoristite naše kontakt podatke ili se obratite našem Savetniku za licenciranjehttp://extreme.rs/savetnik-za-licenciranje/.

 

Partneri