Obaveštenje: Verzija 5.x ESET antivirusa ostaje bez podrške

Ovim putem želimo da vas obavestimo kako je kompanija ESET verziju 5.x softvera “proglasila“ zastarelom, te kako je prvi decembar odredila kao krajnji rok za nadogradnju ESET-ovih programa na noviju verziju. Ovo važi za sve – kućne korisnike, male kancelarije i poslovne korisnike.

Tim kompanija ESET kontinuirano radi na unapređenju svojih proizvoda, kako bi u svakom trenutku pružio zaštitu koja odgovara izazovima savremenog okruženja. Ipak, to znači i da dosta starije verzije nije opravdano unapređivati jer zbog ograničenja tehnološke platforme ne mogu ostati adekvatna zaštita vašeg poslovnog sistema. U toj fazi zastarele verzije softvera ostaju bez podrške.

Prestanak podrške znači da ova verzija neće primati bezbednosne ispravke, niti će dobijati ažuriranja bilo koje vrste koja pomažu u zaštiti računara od zlonamernog softvera.  Antivirusna zaštita kojom se koristite i za koju se odlučujete mora da drži korak sa novim trendovima razvoja u rastućem svetu sajber kriminala, kako biste u svakom trenutku bili zaštićeni.

Na sledećem linku pronaći ćete nekoliko jednostavnih koraka koji će vam pomoći da utvrdite da li koristite ESET zaštitu u verziji 5.x, sledeći ovo uputstvo: ESET softver: Da li koristite verziju 5.x softvera?

Bitno je da proverite sve vaše računare, jer je moguće da, uprkos tome što se na nekim računarima koristite novijom verzijom, na nekom računaru još uvek imate stariju verziju ESET-ove antivirusne zaštite.

Prelazak na noviju verziju ESET zaštite je nezaobilazan korak za koji pred sobom imate dovoljno vremena i tokom tog procesa smo spremni da vam pružimo svu neophodnu pomoć i podršku. Na linku u nastavku ćete pronaći detaljno uputstvo za prelazak na noviju verziju ESET antivirusnog softvera za poslovne korisnike koje smo pripremili za vas: http://extreme.rs/wp-content/uploads/2021/01/Prakticno-uputstvo-za-nadogradnju-ESET-Endpoint-zastite-sa-verzije-5-na-verziju-7.pdf .

Za sva dodatna pitanja obratite nam se na podrska@extreme.rs.

Partneri