Obaveštenje o promeni cena Adobe proizvoda

Kompanija Adobe najavila je povećanje cena svojih proizvoda koji se kupuju po modelu pretplate. Najavljeno povećanje cena počeće da važi od  5. marta 2024. godine i odnosi se na paket Creative Cloud All Apps i na njegove pojedinačne aplikacije. Prema najavi proizvođača poskupljenje će iznositi u proseku oko 5%.

 

Kao razlog za navedeno povećanje cena kompanija Adobe navela je dodavanje novih aplikacija i funkcionalnosti korisnicima Creative Cloud plana (pretplate). Adobe Firefly, Adobe Express, funkcionalnosti kao što su Generative Fill u Photoshop-u i Generative Recolor u Illustrator-u, Share for Review servis u Photoshop-u i Illustrator-u značajno će olakšati rad korisnicima i istovremeno  uticati na uštedu vremena i povećanje produktivnosti.

 

*Za sve one koji se do sada nisu upoznali sa Adobe novitetima, ostavili smo linkove ka našem blogu, gde smo pojedinačno opisali svaki i objasnili uz primere kako najbolje da ih iskoristite.

 

Nove cene važiće kako za nove korisnike Adobe licenci tako i za postojeće koji obnavljaju svoje licence nakon navedenog datuma.

Povećanje cena neće se primenjivati na EDU (education) segment pretplata.

 

Planovi obuhvaćeni ovom promenom cena su:

 

 

Planovi isključeni iz promena cena Creative Cloud-a su:

 

Ažuriran Adobe cenovnik biće dostupan, na našem sajtu, nakon 5. marta  https://extreme.rs/cenovnik/.

Sa svim dodatnim pitanjima obratite nam se na softver@extreme.rs i odgovor možete očekivati u najkraćem roku.

Partneri