Najpovoljniji način za nabavku Office licenci

Postoji nekoliko načina da nabavite Office 2016 i trenutno najpovoljniji je putem Office 365 paketa, a evo i zašto.

Office kampanja4

 

Cena

Office 2016 koji sadrži sve aplikacije neophodne za rad malih i srednjih preduzeća, kao što sadrži Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio i Access, možete najpovoljnije nabaviti preko Office 365 paketa. Cena jedne licence iznosi od 5 do 35 dolara mesečno!

Instalacija na do 15 uređaja

Nabavkom jedne licence možete koristite Office 2016 aplikacije na do 15 uređaja, kao i sve servise koje nudi Office 365.

Mail server poslednje generacije

Kako za velike kompanije, tako i za mala i srednja preduzeća elektronska pošta je jedan od glavnih servisa za organizaciju interne i eksterne komunakacije.  Uz Office 2016 možete koristiti. Osim upravljanja elektronskom poštom, na raspolaganju su vam i sledeći servisi:  zakazivanje sastanaka,deljenje kalendara, praćenje i kreiranje zadatak,…koje koristite bez ulaganja u serversku infrastruktura i u ljudske resurse koji bi bili zaduženi za podešavanja i instalacije.

1 TB prostora za skladištenje

Uz Office 2016 možete dobiti 1 TB online prostora za skladištenje vaših poslovnih dokumenata (to podrazumeva oko milion dokumenata) kojima možete pristupiti kad god želite, a na njima možete da nastavite da radite čak i kad niste na mreži.

Za sve dodatne informacije možete nam se javiti na softver@extreme.rs.

 

Partneri