Microsoft donosi novine: Microsoft Teams Essentials za mala preduzeća

Kompanija Microsoft je 1. decembra predstavila novi proizvod pod nazivom Microsoft Teams Essentials namenjen malim preduzećima. Proizvod je nastao inspirisan potrebama malih preduzeća. Objedinjuje sve one funkcionalnosti koje su neophodne kako bi malo preduzeće dobro funkcionisalo i uspešno poslovalo. Cena ovog proizvoda je 4$ mesečno po korisniku, što ga čini najpristupačnijim proizvodom na tržištu za poslovne korisnike.  

Microsoft Teams

Teams Essentials je kreiran za mala preduzeća

Bliska saradnja sa klijentima i partnerima u današnje vreme može da bude pravi izazov za svako poslovanje, bez odgovarajućih komunikacionih alata. Teams Essentials objedinjuje postojeće Teams mogućnosti zajedno sa funkcijama posebno kreiranim za mala preduzeća:

Osim ovih funkcionalnosti Teams Essentials uspešno kolaborira sa Office web aplikacijama, ima mogućnost deljenja dokumenata, grupnog ćaskanja, kao i upravljanje zadacima:

Teams Essentials nudi vrednost i podršku koja je potrebna malim preduzećima

Kada su u pitanju preduzeća troškovi su jedna od bitnijih stavki u poslovanju. Microsoft Teams Essentials, a kako tvrde iz kompanije, nudi najveću vrednost po najboljoj ceni.

Microsoft Teams Essentials ima pojednostavljen interfejs koji je lako naučiti, te zaposleni jednostavno i lako postaju produktivniji.

Iz kompanije Microsoft daju podršku za ovaj proizvod i to kroz rad u Azure oblaku.

“To znači sigurnost, pouzdanost, performanse i podršku. Microsoft je tu da pomogne sa tehnologijom koja vam je potrebna u okviru vašeg budžeta”, rekli su iz ove kompanije.

Sa svim dodatnim pitanjima obratite nam se na softver@extreme.rs i odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku.

Partneri