Radionica: Platforma za (n)ovo doba – Microsoft 365

Datum: utorak, 12. mart 2019. 26. februar 2019.
Mesto: Envoy Conference, Gospodar Jevremova 47, Beograd

MS_WorkShop_Header

Microsoft 365 je platforma za produktivnost, bezbednost i upravljanje uređajima koja vam omogućava da svoj posao obavljate lako, brzo i sigurno bez obzira da li se nalazite u svojoj kancelariji ili u pokretu, kao i da uvek koristite najnovije alate sa svim bezbednosim ispavkama – od razmene email i instant poruka do alata za kolaboraciju i automatizaciju.

 

 O čemu će biti reč?

O_Čemu

Na radionici će vas Extreme tim upoznati sa pristupačnim Microsoft alatima sa kojima se možda do sada niste susreli ili niste imali vremena da ih detaljno upoznate, kao i sa najčešćim scenarijima korišćenja koji vam mogu pomoći za efikasniji rad i bolje rezultate.

Pored uvida u mogućnosti integracije i primene u poslovnom okruženju, kroz primere saznaćete između ostalog i kako da bez kodiranja aplikacija napravite automatizovane tokove posla (workflow) između aplikacija i usluga da biste dobijali obaveštenja, sinhronizovali datoteke, prikupili podatke i još mnogo toga što omogućava Microsoft Flow. Videćete kako da jednostavno organizujte audio, video i Veb konferencije sa klijentima i saradnicama, kao i da razmenite sadržaj na bezbedan način, prikupite beleške i zajednički radite u timovima koristeći Microsoft Teams. Osim kako da radite efikasnije, biće reči i o tome kako da zaštitite vaše mobline uređaje i upravljate bezbednošću informacija u poslovnom okruženju.

Zašto bi trebalo da prisustvujem?

Ukoliko ste se u svom radu susreli makar sa jednim od ovih pitanja, definitivno ovo je radionica za vas!

Prisustvo

Kako da omogućim timovima da rade bolje, zajedno?

Kako da doprinesem zaštiti osetljivih poslovnih informacija?

Kako da obezbedim sve potrebne alate na jednom mestu, jednostavnije?

Kako da upravljam svim korisničkim uređajima?

Da li sve moram da uradim sam?

Agenda

13:15- 13:30h  – Registracija

13:30: 15:20h  – Microsoft 365 radionica: Platforma za (n)ovo doba

15:20- 15:30h  – Q&A

15:30h  – Druženje i neformalna razmena iskustva uz ručak

Sva mesta za radionicu (zakazanu za 26. februar) su, nažalost, popunjena.

Možete rezervisati odmah svoje mesto za radionicu koja se održava 12. marta na: https://extreme.rs/radionica-digitalna-platforma-za-sve-microsoft-365/.

Partneri