Copilot za Microsoft 365 sada dostupan za preduzeća svih veličina!

 

Najava Microsoft-a da je njihov AI pomoćnik, Microsoft 365 Copilot, sada dostupan za preduzeća svih veličina predstavlja značajan korak napred u pristupu moćnim AI alatima unutar organizacija, bez obzira na veličinu.

 

Do sada su mogućnosti Copilota mogle da testiraju i koriste samo velike Enterprise kompanije, dok je sada korišćenje Copilot-a prošireno i na mala i srednja preduzeća. Bez obzira da li ste solo preduzetnik koji pokreće svoj prvi posao ili brzo rastući startap sa 300 zaposlenih, sada možete iskoristiti moć Copilot-a za unapređenje svojih poslovnih zadataka.

 

Šta je novo?

 

Microsoft je odlučio da uvede promene koje ukidaju ograničenja za korišćenje Copilota i na taj način je dao mogućnost svakoj organizaciji da koristi veštačku inteligenciju za svoje polovne potrebe. Uklonili su minimalni zahtev od 300 korisnika za kupovinu licence i uklonili su da preduslov za kupovinu Copilot-a mora biti posedovanje Microsoft 365 paketa. Sada i korisnici Office 365 E3 i E5 ostvaruju uslov za kupovinu.

 

Koje Microsoft Business pakete je neophodno da korisnik poseduje kako bi bio kvalifikovan za kupovinu?

 

Preduslovi za koriščenje Microsoft365 Copilota je da korisnik poseduje neki od navedenih Microsoft poslovnih paketa:

 

 

Koje su opcije prilikom kupovine licence Copilot Microsoft 365?

 

Copilot za Microsoft 365, po dosadašnjim najavama, biće dostupan isključivo kao godišnja licenca sa godišnjim plaćanjem. Klijentu neće biti omogućeno da kupi više licenci Copilot-a od ukupnog broja važećih proizvoda koji predstavljaju preduslov za kupovinu.

 

Cene za Copilot za Microsoft 365

 

Cena Microsoft 365 Copilot iznosiće 30$ po korisniku mesečno uz godišnju obavezu. Za kupovinu usluge Copilot za Microsoft 365 obavezna je licenca za Microsoft 365 Business Standard ili Microsoft 365 Business Premium.

 

 

Više o Microsoft Copilotu možete pročitati na linku u nastavku: Microsoft Copilot za Microsoft 365 – Poslovni planovi | Microsoft 365

ili pogledajte video: The Copilot System: Explained by Microsoft (youtube.com)

Partneri