MDaemon 14.0

MDaemon 14.0

Kompanija Alt-N je 24. marta objavila novu verziju svog popularnog mejl servera – MDaemon 14.0. Nova verzija ovog softvera donosi značajna poboljšanja i novine koje povećavaju performanse i pri tom znatno olakšavaju rad. 

MDaemon 14.0. sada daje mogućnost pregleda zajedničkih sadržaja sa Vašeg mobilnog telefona i funkcije koje olakšavaju upotrebu WebClient-a. Takođe, u novoj verziji funkcionalnost WebAdmin sadrži značajna poboljšanja kako bi se olakšala administracija na udaljenom serveru.

Novi ActiveSync za MDaemon daje veću kontrolu administratorima, u okviru koje oni imaju pravo da omoguće ili onemoguće deljene sadržaja korisnicima na globalnom nivou, nivou domena ili na nivou naloga.

Takođe, u verziji 14.0. je unapređena i Dynamic Screening funkcionalnost, koja daje veći broj informacija potrebnih administratoru kako bi lakše prepoznao različite aktivnosti na serveru. Sa ovom funkcionalnošću je sada moguće dobijati obaveštenja posle određenog broja neuspešnih pokušaja autentifikacije sa jednog naloga.

 

Pozivamo Vas da za sva pitanja i nedoumice u vezi sa mogućnostima i performansama nove verzije email servera – MDaemon 14.0. kontaktirate našeg savetnika za licenciranje http://extreme.rs/savetnik-za-licenciranje/.

Partneri