Extreme traži QA inženjera sa iskustvom

Ako poput nas smatrate da bi svako radno okruženje u svetu bilo mnogo lepše mesto kada bi softver imao manje bagova, pružamo vam priliku da se pridružite našem timu i date svoj doprinos!

U firmi Extreme radi grupa pažljivo odabranih ljudi okupljenih oko ideje da našim klijentima možemo biti od velike koristi izradom i primenom vrhunskih softverskih proizvoda i time ispunimo razlog našeg postojanja na tržištu.

Treba nam svestran i iskusan član tima koji bi dinamičan proces razvoja softverskog proizvoda kao i njegov krajnji rezultat učinio boljim iskustvom pre svega za naše korisnike ali i nas same.

Razvijamo web aplikacije uglavnom za velike domaće i strane klijente. Platformski smo potpuno orijentisani na Microsoft onpremises stack i Azure cloud. Koristimo TFS za source kontrolu i praćenje bagova i projekata, programiramo u Visual Studiju koristeći C# i MS SQL, učimo React i razvoj multitenant aplikacija, koristimo mnoge frejmvorke i kontrole koje ubrzavaju naš rad.

Od QA inženjera kakvog želimo u timu, očekujemo da radi sa timom od samog starta projekta i sa timom utvrdi šta je najbolji put da osiguramo da proizvod odgovara specifikaciji. I da zatim koristeći alate i tehnike koje po mišljenju QA najbolje odgovaraju svrsi, verifikuje i obezbedi kvalitet proizvoda u saradnji sa programerima i ostalim članovima tima.     

Za testiranje koristimo C#, Selenium (IDE i WebDriver) i manuelne testove.

Očekujemo da imate najmanje 2 godine iskustva kao QA. Očekujemo i da imate više ili visoko obrazovanje tehničkog ili organizacionog usmerenja. Treba da znate da pišete test scenarije i da imate makar osnovno iskustvo u automatskom testiranju web aplikacija na bilo kom frejmvorku.  

Možemo i hoćemo da vam pružimo konkurentne uslove, priliku da se zajedno sa nama profesionalno usavršavate i verujte odličnu atmosferu i okruženje za rad.

Vaše prijave možete dostaviti na softver@extreme.rs do 15. aprila ili aplicirati putem Infostuda na: https://poslovi.infostud.com/posao/QA-inzenjer/Extreme-doo/350581.

Partneri