Extreme predstavlja Microsoft Cloud Solution Provider program

header-csp

Firma Extreme uz podršku kompanije Microsoft organizuje predstavljanje novog načina licenciranja softvera pod nazivom Microsoft Cloud Solution Provider (CSP), koje će se održati u restoranu Dijagonala (Zaplet 2.0, Skerlićeva 6) u četvrtak 29. septembra, sa početkom u 12:00h.

Na ovom druženju ćemo uz kratko izlaganje predstaviti nov način Microsoft licenciranja koji podrazumeva nabavku softvera, kao što su Windows Enterprise E3 Plan, Microsoft Office 365, Azure i Dynamics CRM u vidu mesečne pretplate. Osim plaćanja na mesečnom nivou Cloud Solution Provider Program omogućava korisnicima i niz drugih pogodnosti kao što su podrška od strane lokalnih partnera, dakle na srpskom jeziku, mnogo brži odziv i „jednu tačku kontakta“ za sva svoja pitanja. Ovakav način pretplate je moguć samo kod nekolicine Microsoft partnera koje su deo Microsoft Cloud Solution Provider Programa, među kojima je i firma Extreme.

Imaćete prilike da o novim mogućnostima za nabavku softvera i promenama koje će one donetu ubuduće čujete više od Alana Albulja, direktora firme Extreme, zatim Tamare Mišković, koja je Partner Sales Executive Cloud za Microsoft u Srbiji i Velibora Simikića, direktora prodaje u firmi Extreme, dok je preostali deo okupljanja rezervisan za druženje i diskusiju tokom zakuske.

[wufoo username=”extremedoo” formhash=”zo3upaz19vng12″ autoresize=”true” height=”516″ header=”show” ssl=”true”]

 

Partneri