Extreme na Belgrade Behance Reviews

Belgrade Behance Review

Ovogodišnji Belgrade Behance Reviews je održan 9. novembra u Mikser House-u od 15 do 21h, a Extreme je učestvovao u okviru Aks me anything radionica by Nova Iskra.

Mlada grupa kreativaca “Lege Artists” iz Beograda je već treći put organizovala ovaj događaj u Srbiji u saradnji sa softverskom kompanijom AlsterCloud i marketinškom agencijom SuperDot.

Svi posetioci su imali prilike da budu deo srpske kreativne zajednice i upoznju ljude koji stvaraju za svetski poznate brendove kao sto su Google, EA Games, Monster, HBO, 20th Century Fox, Yahoo, Gazprom, Air Serbia…

 

Extreme na Belgrade Behance Reviews

 

Događaj je bio organizovan kroz niz paralelnih dešavanja:

PORTFOLIO REVIEWS

10 paralelnih radionica iz 10 različitih kreativnih oblasti pod moderiranjem 10 različitih “vođa” (pogledajte detaljnije na: http://belgradebehancereviews.rs/#portfolio-reviews).
Radionice su koncipirane tako da će svako od učesnika moći da da i dobije feedback vezan za Behance projekat koji predstavlja. Ove godine, svaki od vođa radionica je odabrao jednog od učesnika radionice kao najperspektivnijeg, a oni su na Završnoj reči dobili po Behance coin.

AKS ME ANYTHING by Nova Iskra

AKS ME ANYTHING by Nova Iskra je program besplatnih profesionalnih konsultacija na kojima učesnici mogu neometano i besplatno da razgovaraju sa izabranim konsultantom iz domena dizajna, IT­a, preduzetništva, autorskog prava i srodnih oblasti, tokom “svojih” 15 minuta.

Extreme na Belgrade Behance Reviews

IZLOŽBA 10 odabranih radova sa Behance-a

Na galeriji Miksera bila je održana IZLOŽBA 10 odabranih radova sa Behance-a. Posetioci su mogli da glasaju kao i prošle godine – lepljenjem Appreciate Stikera.

SPOTLIGHT PRESENTATION

Nakon završetka Portfolio Reviews radionica i Aks me anything dela, iskusni dizajner Goran Bajazetov je u okviru dela programa SPOTLIGHT PRESENTATION govorio o tome kako se razvijala njegova kreativna karijera od freelancera do osnivanja “Saturized” interaktivne agencije.

Extreme naBelgrade Behance Reviews

CREAT(IV)E CAREER

Potpuna novina ove godine je CREAT(IV)E CAREER – mogućnost da se mladi kreativci povežu i sa potencijalnim poslodavcima. Pet poznatih beogradskih IT kompanija imalo je svoj štand tokom čitavog trajanja događaja, gde su kreativci  mogli da im se predstave, popričaju o mogućnosti zaposlenja, ostave CV itd.

Na ZAVRŠNOJ REČI u bili su dodeljeni Appreciation Coini 10 najperspektivnijih radioničara, proglašen je pobednik izložbe i dodeljena nagrada.

Ovde možete pogledati kako je bilo prošle godine: https://www.behance.net/gallery/11887567/Belgrade-Behance-Reviews-2013, https://www.youtube.com/watch?v=OKU1kfbi2E4

Za ceo program posetite sajt: www.belgradebehancereviews.rs
FB stranica: www.facebook.com/belgradebehancereviews
HASHTAG #belgradebehance #behancereviews

Partneri