ESET korisnički skup: Bezbednosne pretnje – T(h)reats and Sweets

Za korisnike ESET sigurnosnog rešenja organizovano je okupljanje pod nazivom: Bezbednosne pretnje – T(h)reats and Sweets! Skup je održan u utorak, 5. decembra u hotelu 88 Rooms.

ESET_skup1

Ovo druženje su otvorili Alan Albulj, direktor firme Extreme d.o.o. i Robert Trivunčević iz kompanije Nort d.o.o. – Eset distributer za Adriatic regiju.

ESET_skup2

 

Kako izabrati i pravilno koristiti (licencirati) ESET  Endpoint rešenja 

Velibor Simikić, direktor prodaje, Extreme d.o.o.
Aleksandar Dimitrijević, savetnik za softver, Extreme d.o.o.

ESET_skuo3

Deo Extreme prodajnog tima je predstavio šta je to na čemu je ESET ekipa radila u prethodnih godinu dana. Osim toga, upoznali su prisutne sa zaštitom najnovije generacije i time kako iskoristiti pun potencijal ESET palete proizvoda.

eSET

 

RDP – poziv na kriptovanje

Ivan Repac, sistem inženjer, Extreme d.o.o.

ESET5

 Iz prve ruke ste čuli kako izgleda napad i širenje ransomwarea kroz loše obezbeđene RDP (Remote Desktop Protocol) konekcije i na koji način se RDP koristi za širenje ransomware pretnje, kako to prepoznati i šta učiniti kako biste sprečili napade ove vrste.

 

 

ERA 6, korak bliže savršenom proizvodu

Denis Daničić, tehnička podrška, Extreme d.o.o.

ESET

Denis je ispričao sve o prednostima verzije 6 i zašto se pokazala kao odlična zaštita na serverima i endpoint klijentima. U prilog tome govori i statistika: daleko manji broj prijava ransomwarea kod korisnika v6, a razlog tome su zaštitni moduli nove generacije. Između ostalih novina, istakli smo to da Windows više nije jedina platforma sa koje možete upravljati ESET proizvodima, a ispunjeni su i mnogi zahtevi v5 korisnika poput centralizovane administracije, naprednog upravljanja polisama i grupama, automatizovan je proces implementacije i izolacije kompromitovanih klijenata.

Partneri