Adobe online radionica: Vodič kroz nove funkcionalnosti u Creative Cloud 2020 i 2021 alatu

Datum: 26.05.2021, sreda 
Vreme: 11:00h  
Predavač: Zoran Imširagić

Kompanija Adobe je u protekloj godini intenzivno radila na unapređenju kreativnih alata. Gotovo sva unapređenja motivisana su radom na daljinu, buduće da je situacija izazvana virusom COVID 19, postavila taj izazov pred sve nas. Među najistaknutijim novitetima nalazi se mogućnost prikazivanja Photoshop, Illustrator ili Fresco projekta putem linkova koji mogu da se dele.

Adobe Creative Cloud

Noviteti kompanije Adobe najavljeni za verziju 2021 granaju se u četiri pravca:

Unapređeni su svi profesionalni profili, od Photoshopa i Illustratora do Fresca, XD-a i Lightrooma-a. Tako je Photoshop obogaćen AI (veštačkom inteligencijom), dok je Adobe Fresco program za crtanje na mobilnom telefonu, osim na iPad-u moći da se koristi i na iPhone-u. Lightroom je u novu godinu ušao sa novim bojama, dok je InDesign dobio funkcije koje će udružene pojednostaviti deljenje dizajna i softvera za video montažu. Premier Pro, kako je najavljeno, moći će automatski da generiše titlove, a After Effects poboljšaće svoj 3D efekat. Dok će Premier Rush u novu godinu ući obogaćen novim elementima, uključujući zvučni zapis, ilustraciju i nove efekte.

Budući da smo mi, kao tim odlučni, u tome da na najbolji mogući način razumevamo i prezentujemo savremene tehnologije i softverska rešenja, odlučili smo da isto uradimo i sa novitetima unutar Adobe Creative Cloud alata.

Na online radionici 26. maja kolege iz prodaje zajedno sa Adobeovim sertifikovanim instruktorom – Zoranom Imširagićem predstaviće vam novitete unutar Adobe CC alata kroz praktične primere.

Dođite da razmenimo iskustva i znanje!

Partneri