Adobe Creative Cloud: Objavljena je nadogradnja 2015!

Adobe Creative Cloud nadogradnja 2015

Od objavljivanja Creative Cloud koncepta 2012. godine, Adobe nastoji da kreativcima omogući što kvalitetniji i jednostavniji rad, kao i da im olakša proces stvaranja. Dosledna tome, kompanija Adobe je objavila nadogradnju softvera za sve korisnike Adobe Creative Cloud licenci, koja sadrži mnogo noviteta i značajnih unapređenja postojećih alata. Svi vlasnici Adobe Creative Cloud licenci mogu da ažuriraju svoje desktop i mobilne aplikacije, a preuzimanje ove nadogradnje ne podleže dodatnim troškovima i deo je Creative Cloud članstva.

Šta je to novo u Creative Cloud-u?

Ova nadogradnja nudi znatno poboljšane performanse postojećih funkcionalnosti i odličnu integraciju desktop i mobilnih aplikacija za još bolji rad putem desktop i mobilnih uređaja. Adobe je razvio i stavio na raspolaganje korisnicima dve nove iOS mobilne aplikacije, kao i Android podršku za četiri najpopularnije mobilne aplikacije.

Adobe Stock

Novi servis za sve Adobe Creative Cloud korisnike je Adobe Stock – mesto koje vam omogućava pretragu i kupovinu fotografija i njihovo korišćenje direktno preko Creative Cloud desktop aplikacija. U okviru ovog servisa se nalazi 40 miliona fotografija, ilustracija i grafika koje možete koristiti za svoje projekte i uvoziti direktno u Creative Cloud aplikacije.

Adobe CreativeSync

Ova nadogradnja donosi još jednu veliku novinu, a to je Adobe CreativeSync – tehnologija koja omogućava da vaša dokumenta, fotografije, fontove, vektorsku grafiku i ostale materijale, alate i podešavanja imate bilo gde, nezavisno od toga na kom uređaju i mestu ste poslednji put radili ili sačuvali vaš projekat. Sada projekat na kom trenutno radite možete pokrenuti na bilo kom uređaju i da ga preuzmete na drugom, gde god da ste.

Creative Cloud biblioteke

Creative Cloud biblioteke su sada moćnije nego ikada. Osim poboljšanja koja su vezana za slike, boje, stilove i alate, sada su biblitoke podržane od strane većeg broja aplikacija, a  postoji podrška za aplikacije kao što su Adobe Premiere Pro CC i After Effects CC.

Za sve dodatne informacije u vezi sa preuzimanjem ove nadogradnje ili novitetima koje ona donosi možete nam se obratiti na softver@extreme.rs.

Partneri