Adobe Creative Cloud 2019: Bring your ideas to screens!

Datum: četvrtak, 23. maj 2019.
Mesto: Hotel Mama Shelter, Knez Mihajlova 54A (TC Rajićeva, IV sprat)
Vreme: 10:30h (u 10:00h počinje registracija)

adobe_skup_2019

Pozivamo vas na Adobe prolećno druženje pod nazivom Adobe Creative Cloud 2019: Bring your ideas to screens! gde ćemo prikazati šta su mali koraci za Adobe, a veliki za korisnike kada je reč o obradi fotografije ali i o video produkciji. Pokazaćemo na čemu je Adobe tim radio u prethodnih godinu dana kako bi svojim korisnicima skratio vreme završetka određenog posla, ali i omogućio da svoje ideje prenesu na ekran bez obzira da li su u pokretu ili kancelariji i ponudio jedinstven integrisani sistem aplikacija za izuzetno široku upotrebu na različitim platformama.

Zoran Imširagić, Adobe sertifikovani instruktor, će otkriti kako je veštačka inteligencija promenila način savremenog rada u programima koje koristite godinama, dok je rad sa tekstom i fontovima podignut na viši nivo. Detaljno će biti o novitetima za konkretne alate: Photoshop je dobio nove lejere, tu je dugo očekivani Illustrator gradient i InDesign saradnja PDF-om je premašila očekivanja. Osim o radu u alatima, Zoran će govoriti o Adobe servisima i resursima koji su deo Adobe Creative Cloud paketa.

Ivan Đorđević, BBC-jev sertifikovani trener sa 20 godina iskustva u korišćenju Adobe alata u profesionalnom okruženju za audio i video produkciju će na primeru u Adobe Premier Pro alatu pokazati:

adobeskup

A u After Effects alatu:

Panel diskusija: Kako je digital promenio dizajn?

Sanja Čudanov, Art Director, United Group

Igor Černiševski, Head of Digital – IAB DIMAQ Master Trainer, Direct Media United Solutions

Rastko Šurdić, Nike brand Photography & Video Production

Zoran Imširagić, Adobe Certified Instructor

Moderator: Goran Filipović, Extreme d.o.o.

U ovom delu svoja mišljenja će ukrstiti spomenuti panelisti koji već godinama rade u Adobe alatima i preneće vam kako je kreativni proces izgledao nekad, a da li i koliko je sada opterećen analitikom i “borbom za klikovima”.  Čućete šta sve čini kompletnog dizajnera i kako oni balansiraju između kvaliteta i kvantiteta, koliko je tehnologija pomogla, a koliko odmogla kreativnosti. Takođe,  paneliste ćemo upitati šta su po njihovom mišljenju elementi dobrog dizajna za digital, a šta za ostale kanale komunikacije. Saznaćete vše o načinu na koji rade, poslu koji obavljaju, kako se edukuju i koje online platforme koriste in house dizajneri, a kako oni koji su freelance.

Agenda

10:00- 10:30h  – Registracija

10:30: 11:15h  – Zoran Imširagić (Photoshop, Illustrator, InDesign)

11:15- 11:55h  – Ivan Đorđević (Premier Pro, After Effects)

11:55- 12:20h  – Pauza

12:20- 13:00h Panel diskusija

13:00h  – Druženje i neformalna razmena iskustva uz ručak

 

Partneri