Adobe Acrobat Classic – nov proizvod kompanije Adobe

Acrobat Classic je najnovija desktop verzija softvera Acrobat. Možemo reći da Acrobat Classic  olakšava i pojednostavljuje svakodnevni rad sa PDF dokumentima i uključuje mnoga poboljšanja u radu sa PDF-om na desktop verziji.

 

Adobe Acrobat Classic koristi jednostavan interfejs koji ubrzava korišćenje alata i pojednostavljuje rad sa PDF dokumentima. Intuitivan i jednostavan dizajn i lak pristup često korišćenim alatima, omogućava efikasniji rad na dokumentima. Meniji, trake sa alatkama i paneli su organizovani tako da omogućavaju brz pristup alatima, a interfejs je prilagodljiv i dozvoljava vam da personalizujete svoju traku sa alatkama.

 

 

Šta je Adobe Acrobat Classic?

Adobe Acrobat Classic je ažurirana verzija Acrobat softvera za desktop računare, dizajnirana da zameni starije, trajne verzije softvera. Dostupna je za kupovinu kao licenca na 3 godine, koja se ne obnavlja i plaća se unapred. Kada se aktivira, možete je koristiti van mreže tokom celog perioda. Uključuje sve funkcije koje je imao Acrobat Pro 2020, plus dodatna poboljšanja, kao što su novi interfejs, mogućnost da se dokument označi zvezdicom, poboljšano označavanje pristupačnosti i još mnogo toga. Ne uključuje usluge Adobe Document Cloud-a.

Uz Acrobat Classic, imate pun pristup PDF alatima samo na desktop-u (bez pristupa vebu ili mobilnom uređaju). Ako želite dodatne funkcije i usluge u oblaku, umesto toga možete da izaberete Acrobat pretplatu.

 

Koja je razlika između Acrobat-a Classic i Acrobat-a Pro?

Acrobat Pro je osnovno rešenje za rad sa PDF-om i za korišćenje elektronskog potpisa. Nudi najnovije funkcije za desktop, web i mobilne uređaje i uključuje redovna bezbednosna ažuriranja, ažuriranja funkcija i napredne alate.

Acrobat Classic je softver samo za desktop računare koji kupujete uz jednokratnu uplatu. Acrobat Classic nema ažuriranja funkcija i nedostaju mu funkcije na webu kao što su elektronsko potpisivanje, deljenje radi pregleda i mogućnost korišćenja veštačke inteligencije. Plaćene funkcije nisu dostupne na web pregledačima i mobilnim uređajima.

 

Da li Adobe i dalje ima u ponudi Acrobat trajnu licencu?

Ne, Adobe više ne prodaje Acrobat kao trajnu licencu. Poslednje verzije dostupne za jednokratnu kupovinu bile su Acrobat Pro 2020 i Acrobat Standard 2020. Prodaja tranih licenci Adobe Acrobata završena je 15. jula tekuće godine.

 

Koje su opcije za kupce koji su kupili Acrobat Standard 2020?

Korisnici sa Acrobat Standard 2020 mogu ili da nadograde svoju licencu na Acrobat Classic za više funkcija ili da kupe pretplatu na Acrobat Standard za dodatne pogodnosti.

 

Šta je novo u izdanju Acrobat Classic za 2024?

Acrobat Classic licenca vam daje do 3 godine pristupa Acrobat desktop softveru.

 

Evo glavnih poboljšanja u odnosu na verziju Acrobat 2020:

 

Za više informacija, posetite Nove funkcije Acrobat Classica

 

Koji su minimalni sistemski zahtevi za pokretanje Acrobat Classica?

Tehničke specifikacije potrebne za Windows operativni sistem:

 

Tehničke specifikacije potrebne za MacOS:

 

 

Na kojim jezicima je dostupan Acrobat Classic?

Acrobat Classic dostupan je na jezicima iz nastavka:

 

 

† Dostupno samo na Windows-u.

‡ Verzija za severnoafrički francuski (Francais) je korisnički interfejs francuske aplikacije sa podrškom za arapski/hebrejski jezik zdesna nalevo koja je podrazumevano omogućena.

ξ Za arapski i hebrejski, korisnički interfejs aplikacije je na engleskom, a podrška za arapski/hebrejski jezik zdesna nalevo je podrazumevano omogućena.

 

Kako da kupim Acrobat Classic?

Acrobat Classic je trogodišnja licenca za korišćenje na računaru koja se jednokratno kupuje za ukupni period korišćenja.

 

Kupovina licence Acrobat Classic podrazumeva:

 

Za sve dodatne informacije o proizvodu, njegovim fnkcionalnostima i načinu kupovine i licenciranja možete nam se obratiti na email adresu: softver@extreme.rs ili nas pozvati na broj telefona: mob: +381 69 398 73 63

 

 

Partneri