Endpoint
Antivirus

ESET Endpoint Antivirus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dignissim est eu egestas porttitor. Quisque ligula lacus, iaculis ut libero id, efficitur tristique lacus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Praesent quam neque, semper a elementum quis, consectetur a magna.

Osnovne karakteristike

  • Višeslojna zaštita

  • Minimalni sistemski zahtevi

  • Centralizovano upravljanje

A šta naši klijenti misle o nama?

Višeslojna zaštita

Za moderne računarske pretnje koje napreduju svakodnevno, jedan sloj zaštite nije dovoljan. ESET Endpoint Antivirus sadrži module za detekciju pretnji pre, za vreme i nakon eventualnog pokretanja malicioznog kôda. Antivirusni program mora biti posvećen svim fazama napada jer se jedino na taj način obezbeđuje visok nivo zaštite.

Moduli zaštite

1.Antimalver zaštita za fajl sistem, veb saobraćaj i el. poštu (Antivirus i antispyware)

2Module za detekciju napada na redovne sistemske procese (Host Intrusion Prevention System, Anti-ransomware, Exploit blocker, Advanced memory scanner)

3.Module za zaštitu od mrežnih napada (Intrusion detection sistem, Botnet protection)

4.Modul za upravljanje uređajima (Device Control)

5.Modul za centralizovano upravljanje kroz ESET Protect server

Minimalno opterećenje sistema

Antivirusni program ne sme da opterećuje računar. Uloga zaštite jeste važna, ali ne treba da bude samoj sebi svrha. Konstantni nadzor nad procesima i fajl sistemom mora da se vrši brzo i efikasno. ESET Endpoint Antivirus pruža dokazanu antimalver zaštitu, vodeću u industriji, ali ne po cenu preopterećenja sistemskih resursa. Sa ESET zaštitom čak i najzahtevniji korisnici nemaju problema sa usporavanjem računara i bez opterećenja obavljaju svoje redovne zadatke. Još od davnih dana za ESET programe važi pravilo – primetićete ga na računaru tek kada vas obavesti o uklonjenoj pretnji.

Naznačajnije funkcionalnosti

Štiti od svih vrsta malicoznog softvera (virusa, crva, trojanaca, rukitova, advera, spajvera, ransomvera) u realnom vremenu, na fajl sistemu, vebu i u saobraćaju el. pošte.

Višeslojnim modulima zaštite blokira automatizovane i ciljane napade na poslovne sisteme.

Sprečava ransomver napade i zaključavanje podataka.

Zaustavlja tek objavljene i još uvek nedefinisane maliciozne pretnje, tzv. Zero–day napade. algoritmima za proaktivnu analizu i detekciju.

ESET TreathSense

Srce, iliti operativno jezgro (engine) ESET Endpoint Antivirus programa je ESET ThreatSense, visoko optimizovani programski kôd ugrađen u svaki modul zaštite u realnom vremenu (fajl sistem, veb i zaštita el. pošte). Tajna efikasnosti ESET-a leži upravo u tome da svi moduli koriste isto jezgro, a ne više paralelnih jezgara, čime se drastično utiče na performanse proizvoda.

  • Podrška za Mac i Linux

    Ustaljeno je mišljenje da na Mac i Linux platformi nije potrebna antivirusna zaštita. Iako Windows jeste globalno najprisutniji, pa je shodno tome i najizloženiji napadima, nije istina da su Mac i Linux pošteđeni u svetu sajber kriminala. Zbog toga je ESET razvio ESET Endpoint Antivirus i za Linux i Mac, jer se u poslovnom okruženju ništa ne prepušta slučaju.

  • Centralizovano upravljanje

    ESET Endpoint Antivirus potpuno je upravljiv sa ESET Protect serverom koji služi za centralizovano upravljanje svim ESET proizvodima. Bez obzira da li imate licencu za 20 ili 20000 uređaja, ESET Protect server omogućava upravljanje celokupnom zaštitom centralno, kroz veb konzolu sa bilo koje lokacije.

Kako nabaviti ESET Endpoint Antivirus?

ESET Endpoint Antivirus program možete nabaviti kupovinom ESET Endpoint Protection Standard licence.

ESET Endpoint Protection Standard licenca uključuje i ESET File Security zaštitu za serverske operativne sisteme.

ESET Endpoint Protection Standard licenca uključuje i zaštitu za mobilne uređaje na Android platformi.

ESET Endpoint Protection Standard licenca uključuje i mogućnost upotrebe sistema za centralizovano upravljanje, ESET Protect server.

ESET Endpoint Protection Standard možete nabaviti kao jednogodišnju, dvogodišnju ili trogodišnju licencu.

ESET Endpoint Protection Standard licenca se može nabaviti za minimum 5 ili više uređaja.


Kako nabaviti ESET Endpoint Antivirus?

EXTREMEovanje: Kako sam dobio virus, a imam antivirus?

EXTREMEovanje: Cryptolocker.

EXTREMEovanje: Kako da zaštitite sebe i kompaniju?

ESET tehnička podrška

Kompanija Extreme uzela je na sebe zadatak da na najbolji način dopuni navedene kvalitete proizvoda kompanije ESET – profesionalnom i efikasnom tehničkom podrškom. Svaki naš kupac ima pravo na besplatnu tehničku podršku. Dugogodišnje iskustvo u implementaciji i eksploataciji, prilagođavanju i rešavanju specifičnih sigurnosnih izazova u različitim okruženjima omogućava nam da na vaše zahteve odgovorimo adekvatno i u najkraćem mogućem roku. Naš cilj je da kupac maksimalno iskoristi svoju investiciju u ESET zaštitu, ali i da opravdamo poverenje koje nam se godinama ukazuje. Više detalja o tehničkoj podršci pročitajte na linku: https://extreme.rs/eset-tehnicka-podrska/

ESET Endpoint Antivirus licenciranje

ESET Endpoint Antivirus licence možete nabaviti na tri načina:


Kao jednogodišnju licencu;

Kao dvogodišnju licencu;

Kao trogodišnju licencu.


Budući da je ESET Endpoint Antivirus namenjen poslovnim koricnicima moguće je nabaviti najmanje 5 licenci ovog programa.ite

Ostali ESET proizvodi

Cene za ESET Endpoint Antivirus možete pronaći u cenovniku.

Preuzmite cenovnik

Partneri