Extreme na Sinergiji 2023

 

Kompanija Extreme i ove godine učestvovaće na Microsoft konferenciji koja je postala sinonim za novosti i trendove u IT industriji i poslovnom svetu. Sinergija, pod sloganom Inspirativna era, biće održana od 28. do 30. novembra 2023. godine u hotelu Crowne Plaza Beograd.

 Kao partner i učesnik konferencije posvećene digitalnoj transformaciji i njenoj poslovnoj primeni, raduje nas prilika da se sretnemo, razmenimo znanja, ideje i iskustva. Na ovogodišnjoj Sinergiji23 predstavićemo naša inovativna poslovna rešenja i moderne aplikacije. Pokazaćemo vam kako smo koristeći najnovije Microsoft tehnologije uspeli da rešimo različite poslovne izazove za naše korisnike.

 

Predavanje: Korporativni portali – nova generacija

Termin: utorak, 28. novembar, 12:50 – 13:50h

Sala: Aegean

Predavač: Aleksandar Dimić, Menadžer tima za digitalizaciju procesa, Extreme doo

Korporativni (interni) portali postali su ključni za efikasnu komunikaciju i saradnju zaposlenih u srednjim i velikim kompanijama.

Za ekipu koja još pamti 2 programa na TV-u i crtani film u 19.15h, kompanijski portal predstavlja prvi kanal na kome očekujete da nađete poslednje aktuelne informacije o dešavanjima u kompaniji. Nešto mlađa ekipa, koja je odrasla uz internet i potrebu da non-stop bude online, očekuje dvosmernu komunikaciju, lajkovanje, praćenje, sumiranje informacija koje ih možda mogu interesovati. Očekivanja su da izgleda lepo, moderno, mobile ready, nešto što bi zaposlenom bilo prijatno za oko, da pruži osećaj pripadnosti, personalizovano…

SharePoint online odgovorio je na očekivanja pa i pomerio granice korisničkog iskustva, kako za korisnike tako i za content editore. Sada je moderna, responzivna, web content platforma, koja nudi visok nivo integracije sa Microsoft365, Viva Engage i Power Platform.

Kako danas izgledaju i šta sve mogu ponuditi kompanijski portali, koliko može biti jednostavno njihovo tehničko izvođenje kao i povezivanje sa drugim platformama, na primeru iz prakse pokazaće vam Aleksandar Dimić, Menadžer tima za digitalizaciju procesa. 

***

Biografija Aleksandar Dimić

Aca radi na poziciji Menadžera tima za digitalizaciju procesa u kompaniji Extreme doo. U zadnjih 15+ godina pokušava da uz pomoć raznih alata, dobrih praksi i tima ljudi pomogne partnerima i klijentima da pomeraju granice efikasnosti u svojim kompanijama.  Od početka karijere fokus mu je na Microsoft ekosistemu. Počeo je sa Exchange serverima, SharePoint OnPrem, custom razvojem web aplikacija, da bi se zadnjih godina fokusirao na Power Platformu, SharePoint Online i M365 servise i rad na sopstvenim proizvodima. Spisak aplikacija, rešenja i portala, koji su mu prošli kroz ruke, se sada broji u desetinama. Neki od tih projekata bili su manji, neki veći, neki uspešni, neki nešto manje, ali svakako jako bitni za sticanje vrednih iskustava koje koristimo za unapređenje svakog sledećeg projekta.

Predavanje: Microsoft365 alati i Power platforma u digitalizaciji internih procesa

Termin: utorak, 28. novembar, 14:50-15:50h

Sala: Aegean

Predavač: Marko Obradović, Konsultant za digitalizaciju procesa, Extreme doo

Gost predavač: Nora Neškov, Korporativni razvoj, Inspira grupa

Firma Extreme i Inspira grupa zajedničkim predavanjem žele da vam pokažu kako laganim koracima, sigurno i postepeno digitalizacija internih procesa može biti pozitivno iskustvo. U želji da poveća efikasnost internih procesa i zadovoljstvo korisnika, u ovom slučaju svojih zaposlenih Inspira grupa je uz podršku Extreme-a započela realizaciju planirane transformacije.

Kroz ovo predavanje, uz naše partnere iz Inspira grupe, objasnićemo koji su to procesi koje firma sa više od 300 zaposlenih želi da unapredi i digitalizuje, a šta vide kao eventualne izazove (visoka cena koštanja, koliko dugo će trajati implementacija, kako će zaposleni prihvatiti nov način rada?…).

Pokazaćemo vam kako smo uz upotrebu Power Platforme i alata poput Power Apps za intuitivan dizajn i Power Automate za procese obaveštavanja, odobravanja i upravljanja pravima, pomogli u digitalizaciji procesa u Inspira grupi obezbeđujući transparentnost procesa, uštedu vremena i povećano zadovoljstvo korisnika.

Nadamo se da ćemo vas uveriti da je digitalizacija bez neizvesnosti moguća!

 

Pridružite nam se jer želimo da vam pokažemo kako jedna sinergija može biti extremno inspirativna!

***

Biografija Marko Obradović

Marko radi na poziciji Konsultanta za digitalizaciju procesa u firmi Extreme doo. Poseduje petogodišnje iskustvo u oblasti implementacije poslovnih rešenja. U početku interno – kroz implementaciju ERP rešenja (Business Central), nakon čega prelazi u konsultantske vode i bavi se digitalizacijom procesa kod klijenata, upotrebom proizvoda iz porodice Power Platforme i aplikacija iz M365 paketa uopšte. Svoj razvojni put bazira na Microsoft ekosistemu, poseduje sertifikate i završene obuke iz sfere Power Platforme i to je oblast u kojoj se kontinuirano usavršava.

 

Radujemo se vašem dolasku!

Mi smo softverska firma koja se od 1996. godine samo time i bavi! Vama možemo da ponudimo proces implementacije softverskih rešenja i nabavke softvera koji je pažljivo ispoliran u radu sa desetinama hiljada klijenata i usavršavan više od četvrtine veka.

Stručnim savetima, kvalitetnim i pouzdanim rešenjima i pravovremenom podrškom pratimo svakog našeg klijenta na putu transformacije poslovanja i nameri da od investicije u softver napravi siguran uspeh.

Garantujemo vam da jednom kada saznamo vašu situaciju i potrebe, savetujemo samo ono što bismo i sami uradili u vašoj poziciji.

Vaš Extreme tim

 

SharePoint tim

Partneri