Office 365

Odabir cloud servisa, podrazumeva organizaciju IT resursa na strani dobavljača usluge koji će vam obezbediti potrebnu infrastrukturu, kontinuitet u radu, kvalitetne servise i adekvatnu podršku. Više ne morate da razmišljate o kupovini novog servera, reinstalaciji sistema ili bekapovanju podataka sa kojima ste sigurno imali iskustva, a vrlo verovatno i probleme.

Osnovna prednost cloud tehnologije podrazumeva upravljanje resursima u skladu sa vašim potrebama, uz obezbeđenu skalabilnost što svakako za posledicu ima preciznije planiranje IT troškova kao deo vašeg budžeta. Plaćate onoliko koliko potrošite i uvek vam je na raspolaganju opcija izmene paketa u skladu sa poslovnim potrebama i izazovima tržišta.

Prethodno potrebno vreme za proces nabavke, instalacije i konfiguracije hardverskih i softverskih komponenti koje se meri nedeljama, sada je zamenjeno sa svega nekoliko sati koliko je potrebno za pokretanje cloud-a. Garantovana dostupnost aplikacija, redudantnost sistema i bezbednost podataka dodatni su razlozi zbog koji se sve veći broj kompanija odlučuje za ovaj model.

Mailbox – 50GB

Uz Office 365 imate i više nego što je potrebno! Sa mail kvotom od 50 GB, možete kvalitetno upravljati e-poštom, kalendarom, zadacima i kontaktima sa bilo kog mesta i uređaja.

Komunikacija

Povežite sve vaše zaposlene u jednu virtuelnu zajednicu koristeći prednosti audio-vizuelne konferencije, messaging funkcionalnosti, deljenja radne površine ili čak pregled prisutnosti drugih kolega uz pomoć Lync-a.

Kompanijski portal

SharePoint platforma predstavlja pravo rešenje za izgradnju kompanijskih portala ili internet prezentacija u skladu sa vašim poslovnim potrebama.

Office na web-u

OfficeWebApps kao standardna komponenta Office 365 rešenja predstavlja mogućnost pregleda i izmene Office dokumenata direktno iz vašeg Internet Explorer-a.

Backup + Disaster Recovery

Obezbeđen redovan backup svih podataka kao i disaster recovery u slučaju većih tehničkih problema.

Antivirus&Antispam

Office 365 podrazumevano ima zaštitu od virusa i neželjene pošte.

Pristup?

Bez obzira da li ste korisnik desktop ili laptop računara, tablet uređaja ili mobilnog telefona, Windows, Android ili IOS sistema, Office 365 će biti dostupan u kontinuitetu jer su funkcionalnosti optimizovane za različite uređaje i platforme.

Standardizacija

Kupovinom Office 365 paketa obavlja se i standardizacija softverskih verzija na svim računarima.

Dostupnost

Office 365 ima zagarantovan dostupnost od 99.9% vremena, što u praktičnom smislu znači da vaši servisi potencijalno neće biti dostupni max. 8h godišnje zbog nepredviđenih okolnosti ili više sile.

Skalabilnost

Plaćate koliko trošite! Kupujete ili otkazujete pakete/korisnike na mesečnom niovu bez dodatnih troškova ili funkcionalnih ograničenja.

Napajanje & Klimatizacija

Sa Office 365 troškovi prosto nestaju, jer se sve nalazi u Microsoft data centrima u kojima je bezbednost i redudantnost svih servisa na mnogo većem nivou od onog koji možemo obezbediti u bližem okruženju.

Verzija

Uvek aktuelna verzija! Sa Office 365 paketima uvek imate najnovije verzije softvera.

Licenciranje

Office 365 servisi dostupni su u okviru paket ponuda kompanije Microsoft, gde se posebno izdvajaju paketi namenjeni malim i srednjim kompanijama. Sadržaj paketa se razlikuje u zavisnosti od dostupnih funkcionalnosti, ali svakako je potrebno naglasiti osnovne komponente :

Exchange Online – pouzdan mail server poslednje generacije
SharePoint – platforma za razvoj IT rešenja
Skype for Business – audio i vizuelna komunikacija
Office Professional Plus – Office paket na vašem računaru

Koje oblike plaćanja mogu da koristim?

Možete platiti sa svim poznatijim kreditnim karticama i iznos pretplate će se pojaviti na mesečnoj izjavi kreditne kartice. Za Office 365 Enterprise, Business Premium i samostalne planove imate opciju da primite fakturu, i u zavisnosti od vašeg izbora usluga, naplata će se vršiti na mesečnom ili godišnjem nivou. Primićete e-poruku kada vaša faktura bude spremna za prikazivanje, i ako se broj narudžbenice (PO broj) unese kada kupujete pretplatu, taj broj je uključen u fakturu.

Office 365 probna verzija

Office 365 besplatnu probnu verziju (trial u roku od 30 dana) može preuzeti na sledećoj strani.

Office 365 cene

Cene za Office 365 licence možete pronaći u cenovniku na: http://extreme.rs/cenovnik/.

Za sva pitanja i nedoumice vezane za ovaj alat nam se možete obratiti na softver@extreme.rs.