Adobe CCT PRO

Kompanija Adobe odlučila je da unapredi Adobe Creative Cloud softver i učini ga još funkcionalnijim i prijemčivijim za primenu unutar poslovnog okruženja.

 Nova unapređena licenca nosi naziv Adobe Creative Cloud for Teams PRO, a unapređenja su sprovođena u tri pravca:

  • Unapređenje pretrage (Search);
  • Integracija (Adobe Stock povezan sa svim aplikacijama na desktopu, posebno je značajna povezanost sa PowerPoint-om i Google Slides-om)
  • Unapređenje radnih procesa.

 

U najkraćem rečeno radi se o svojevrsnom bundle-u – Creative Cloud aplikacija + Adobe Stock, a on uključuje:

  • Standardne fotografije (slike, ilustracije, vektori);
  • Templejte (Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC);
  • 3D asete (modeli, svetla, materijali).

Poboljšana verzija licence omogućava vam neograničen pristup Adobe Stock “imovini”, dok je on kod Standard licence ograničen na 500.000. Dakle, Adobe Creative Cloud Pro licenca vam daje neograničen pristup i preuzimanje visokokvalitetnih materijala sa Adobe Stock-a, kao i pristup svim CC aplikacijama.

Takođe, unapređena pretraga sada podrazumeva Adobe Search by Sensei. Dok integracija sa drugim aplikacijama kao što su PowerPoint i Google Slides omogućava unapređeno i ubrzano završavanje poslovnih projekata.

Kome je namenjen Adobe CCT PRO?

  • Trenutnim korisnicima Adobe Stock-a;
  • Onim koji ulaze u renewal period;
  • Ima pet ili više licenci Creative Cloud-a.

Licenciranje Creative Cloud Pro

Migraciju na Creative Cloud Pro licencu mogu da urade svi oni koji se nalaze u renewal period, dok oni koji žele da migriraju na PRO proizvode treba da sačekaju istek postojeće licence kako bi uradili migraciju.

Ceo nalog mora da bude PRO, ne može da se kombinuje sa običnim licencama. Sve CC licence moraju biti nadograđene na PRO ediciju. Kupovina PRO edicije moguća je samo ukoliko imate pet ili više single ili apps Creative Cloud licenci (Acrobat se ne računa).

Creative Cloud cene

Cene za Creative Cloud PRO licence možete pronaći u cenovniku na: http://extreme.rs/cenovnik/. Ukoliko se odlučite za migraciju sa CCT licence na CCT PRO licencu, cena u prvoj godini korišćenja ostaje ista.

Za više informacija obratite nam se na softver@extreme.rs i odgovor možete očekivati u najkraćem mogućem roku.