Windows 10 je stigao!

windows 10

Kompanija Microsoft je objavila dugo iščekivani Windows 10 koji se, iz više razloga, smatra revolucionarnim operativnim sistemom ove kompanije. Svojim izgledom i rasporedom funkcionalnosti ovaj softver dosta podseća na izgled Windowsa 7, tako da upoznavanje sa novim karakteristikama i opcijama neće oduzimati korisnicima mnogo vremena i znatno će im olakšati snalaženje u novom okruženju.

Osim rada na stabilnijem i sigurnijem sistemu, Microsoft tim je korisnicima pružio i nove funkcionalnosti i aplikacije kao što su Cortana, Microsoft Edge, Xbox integracija, kao i unapređene standardne Windows aplikacije na koje smo već navikli.

Windows 10 možete nabaviti u Home, Pro i Enterprise verziji, a  minimalni hardverski zahtevi koji moraju biti ispunjeni su:
CPU:1 GHz;
RAM:1 GB (32-bitni) ili 2 GB (64-bitni);
Disk: 16 GB (32-bitni) ili 20 GB (64-bitni).

Više o tome kako da nadogradite postojeći operativni sistem na Windows 10 saznajte na: http://www.microsoft.com/sr-latn-rs/windows/windows-10-upgrade?OCID=win10_null_vanity_win10upgrade, a za dodatne informacije možete nam se obratiti na softver@extreme.rs.

 

Partneri