Uputstvo za obnovu ESET NOD32 Antivirus / ESET Smart Security licence za kućne korisnike i male kancelarije

ESET-poslovni-korisnici

Licencu za ESET NOD32 Antivirus / ESET Smart Security čini jedinstveno korisničko ime i lozinka. U periodu trajanja vaše ESET licence omogućeno je redovno i automatizovano ažuriranje vašeg ESET proizvoda sa najnovijim antivirusnim definicijama čime je osigurana najbolja zaštita računara.

Budući da je redovno ažuriranje antivirusnog programa od suštinske važnosti za zaštitu računara, ESET proizvodi su podešeni tako da pravovremeno obaveste korisnika o isteku licence. Pre isteka važenja licence statusna ikonica programa će postati žuta, a u statusu zaštite dobićete upozorenje da maksimalna zaštita nije osigurana jer je do isteka vaše licence preostalo još 14 dana. Ovo upozorenje ne znači da je funkcionalnost vašeg ESET proizvoda umanjena već da je pravo vreme za obnovu vaše licence. U ovom periodu će vam stići i automatizovano obaveštenje od našeg prodajnog tima koji će vam pomoći da licencu obnovite na vreme. Nakon uplate obnove licence, na adresu elektronske pošte će vam stići novo korisničko ime i lozinka. Poslednji korak obnove je unos novog korisničkog imena i lozinke.

ESET svojim korisnicima trenutno nudi ESET NOD32 Antivirus i ESET Smart Security zaštitu u verzijama 3, 4, 5, 6, 7 i 8. Sve verzije su oficijelno podržane od strane proizvođača i naše tehničke podrške, koriste TreathSense sistem zaštite u realnom vremenu i obezbeđuju vrhunske performanse u borbi protiv malicioznog softvera. Svaka nova generacija ESET proizvoda unapređuje postojeće funkcionalnosti i predstavlja nove alate koji omogućavaju bolju kontrolu nad sveukupnom zaštitom računara, kako u prevenciji, tako i u rešavanju nastalih problema. Proširene funkcionalnosti u novim verzijama, na veliko zadovoljstvo ESET korisnika, ne troše podjednako više resursa koliko pružaju veći nivo sigurnosti, ali korisnicima sa veoma ograničenim resursima ipak preporučujemo zaštitu sa starijim verzijama. U ovom uputstvu ćemo obraditi obnovu licence za verzije 4, 5, 6, 7, 8 i Mobile Security za prenosive uređaje sa Android operativnim sistemom. Procedura za unos je ista i za NOD32 Antivirus i za Smart Security. Kliknite na odgovarajući link i pređite na deo uputstva koji opisuje unos licence za taj proizvod.

Uputstva za različite verzije možete pronaći na linkovima:

Uputstvo za obnovu ESET licence za kućne korisnike i male kancelarije: verzije 6.x, 7.x i 8.x

Uputstvo za obnovu ESET licence za kućne korisnike i male kancelarije: verzije 5.x

Uputstvo za obnovu ESET licence za kućne korisnike i male kancelarije: verzije 4.x

Uputstvo za obnovu licence za ESET Mobile Security za Android

Kompletno uputstvo u PDF formatu možete preuzeti na linku: http://extreme.rs/wp-content/uploads/2014/12/ESET-Obnova-licence-za-kućne-korisnike-i-male-kancelarije.pdf

Napomena:

Ukoliko ste korisnik verzije 5.x, 6.x, 7.x i 8.x želite da u procesu obnove licence izvršite nadogradnju na najnoviju verziju ili podverziju programa, taj proces možete da izvršite kroz korisnički interfejs programa u svega par koraka (jedno od unapređenja od verzije 5). Dovoljno je da u sekciji ‘Ažuriranje’ kliknete na dugme ‘Proveri da li postoje ažuriranja’ i, ukoliko novija verzija postoji, biće vam ponuđen link za nadogradnju. Ukoliko ste korisnik verzije 3.x ili 4.x i želite da pređete na verziju 6.x, preuzmite i pokrenite LiveInstaller koji odgovara vašem proizvodu sa adrese:

Ukoliko budete imali bilo kakvih problema prilikom obnavljanja licence, savetujemo vam da kontaktirate našu službu za podršku. To je najbrži i najsigurniji način da nastavite sa normalnim korišćenjem vašeg ESET softvera.

Kontakt:

podrska@extreme.rs

+381 11 3836 941
+381 11 3836 942

Molimo vas da nam otvoreno i iskreno šaljete sva pitanja, primedbe ili predloge za poboljšanje softvera kako bismo zajedno učinili ESET proizvode još kvalitetnijim.

Zahvaljujemo na poverenju!
Extreme d.o.o.