Prijava na Extreme biltene

Ukoliko želite da putem emaila dobijate informacije o tome šta se događa u svetu softvera i softverskih rešenja, o načinu da poboljšate bezbednost svojih računara ili o radionicama koje Extreme organizujete, prijavite se na Extreme listu:

Prijavite se

 

 

Možete da odaberete informacije koje želite da primate:

Extreme infobilten

Šaljemo ga jednom mesečno. Sadrži kompilaciju informacija o svim novitetima koji su se dogodili u prethodnom mesecu, a za koje smatramo da mogu biti važni za vas.
Pogledajte kako izgleda naš infobilten na sledećoj strani .

Extreme sigurnosni bilten

I ovaj bilten šaljemo jednom mesečno. On je specijalizovan za pitanje sigurnosti i bezbednosti vaših računara i poslovnih informacija. Uglavnom sadrži savete o tome kako da se što bolje zaštitite, pregled aktuelnih pretnji i izvode iz stranih tekstova koje smatramo važnim i korisnim.
Pogledajte kako izgleda naš sigurnosni bilten na sledećoj strani.

Extreme kreativni bilten

Kreativni bilten šaljemo jednom mesečno. On je specijalizovan za kreativne alate, njihove funkcionalnosti i unapređenja. Uglavnom sadrži savete o tome kako da se što bolje snalazite u istim, te obaveštenja o novitetima iz sveta kreativnih alata (novim funkcionalnostima, unapređenjima, novim okruženjima) i načinu na koji se koriste.

Naravno, u svakom trenutku možete da izmenite listu biltena na koju ste prijavljeni ili da se odjavite.