GFI aktuelna ponuda

GFI aktuelne ponude

Kompanija GFI je objavila promo ponudu koja važi do 29. decembra i podrazumeva nekoliko zasebnih akcija za GFI proizvode.

GFI: 25% snižene cene

Postojeći Kerio korisnici sa aktivnim SMA ugovorima, a koji prethodno nemaju kupljen neki od GFI proizvoda mogu ostvariti popust od 25% za nabavku novih licenci. Ne važi za GFI FaxMaker Online, Kerio i Exinda proizvode.

50% off business starter 

Sve nove licence iz GFI Security i GFI Communications familije proizvoda se mogu nabaviti po sniženoj ceni od 50%. ​Odnosi se na sve nove licence i ne važi za FaxMaker Online, Kerio Connect, Kerio Control, Kerio Cloud i Exinda rešenja.

3 for 2: obnove

Svi oni kojima SMA ističe u periodu između 1. oktobra do 31. januara 2018. godine, obnovom SMA ugovora na dve godine dobijaju besplatno SMA za dodatnu (treću) godinu.  Ne važi za GFI FaxMaker Online i Exinda proizvode.

3 for 2: nove licence

Za nabavku SMA ugovora na dve godine dobija se gratis SMA za dodatnu (treću) godinu.Ne važi za GFI FaxMaker, dodatne licence ili obnove, kao ni za Kerio proizvode.

Early Bird – 15% popusta za obnove 

Svi oni kojima ističu GFI licence između 1. januara i 31. marta, mogu ih obnoviti po 15% sniženoj ceni ukoliko svoje obnove kupe do 29. decembra. ​Ne važi za GFI FaxMakerOnline i Exinda rešenja.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na softver@extreme.rs.