ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium pruža najviši nivo zaštite kada su u pitanju proizvodi za kućne korisnike i male kancelarije. Pored toga što sadrži sve funkcionalnosti koje nude ESET NOD32 i ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium ide još dva koraka dalje sa modulom za zaštitu podataka enkripcijom i menadžerom za upravljanje lozinkama.

ESET Smart Security Premium je, po ugledu na legendarni NOD32, brz i efikasan program koji obezbeđuje visok nivo detekcije kroz višeslojnu zaštitu, ali sa minimalnim zauzećem sistemskih resursa. Od Internet Security-ja je nasledio zaštitu novčanih transakcija, zaštitu od krađe, lični zaštitni zid za kontrolu saobraćaja, roditeljsku kontrolu za upravljanje veb sadržajem i antispam filter. Ipak, ukoliko želite konačnu i neprobojnu zaštitu vaših podataka i upravljanje neograničenim brojem lozinki za sve vaše servise, ESET Smart Security Premium je jedini proizvod za vas.

Karakteristike:

  • Efikasnost;
  • Upravljivost;
  • Brzina rada uz minimalan utrošak sistemskih resursa;
  • Inteligentna rešenja i napredne tehnologije;
  • Zaštita privatnosti.

Efikasnost

ESET Smart Security Premium obezbeđuje zaštitu od svih vrsta malicioznih programa – virusa, crva, trojanaca, rukitova, advera, spajvera, ransomvera i ostalih automatizovanih i ciljanih napada u realnom vremenu, bez nadzora korisnika. U pitanju je robusno, ali i efikasno rešenje koje štiti operativni sistem, aplikacije i, što je najvažnije, lične podatke korisnika bez naglašavanja svog prisustva i potrebe za dodatnim intervencijama. Njegovi višestruki zaštitni moduli obezbediće pronalaženje i najupornijih pretnji kojih je, nažalost, svakim danom sve više.

Upravljivost

Najvažnije i najkorišćenije funkcionalnosti dostupne su već u glavnom ekranu. Ako ne poznajete dovoljno engleski, postoji i lokalizovana verzija na srpskom jeziku. Sigurnosna upozorenja ponudiće rešenje u nekoliko klikova, bez potrebe da se udubljujete u uzroke i posledice. Ipak, ukoliko imate više iskustva i želite dodatno da konfigurišete zaštitu, u naprednim podešavanjima vas čeka preko 150 upravljivih opcija. Čist i jednostavan dizajn, praktičan za upotrebu početnicima, ali i sposoban da odgovori zahtevnim korisnicima odlika je kvalitetnih rešenja.

Brzina rada i minimalan utrošak sistemskih resursa

Antivirusni program mora biti neprimetan za korisnika. Zaštita je izuzetno važna, ali nije samoj sebi svrha. Nadziranje aktivnih procesa i rada fajl sistema mora da se izvršava brzo i efikasno. Korisnici ESET Smart Security Premium zaštite imaće upravo takvo iskustvo – visok stepen zaštite uz neprimetno prisustvo i minimalan utrošak sistemskih resursa.

Inteligentna rešenja / napredna tehnologija

Kakvim arsenalom naprednih tehnologija raspolaže ESET Smart Security Premium?

Antivirus i antispajver je reaktivna i proaktivna zaštita od svih lokalnih ili Internet pretnji.

Anti-fišing štiti od lažnih veb stranica koje kradu osetljive korisničke podatke.

UEFI skener štiti od ranjivosti i pretnji koje umanjuju bezbednost računara ili ga napadaju i pre pokretanja Windows operativnog sistema, kroz UEFI sistemski interfejs.

ESET Live GRID ubrzava proces skeniranja i detekcije kroz direktnu komunikaciju sa ESET serverima za reputaciju i brzi odgovor na globalne pretnje.

Zaštita prenosivih medijuma (Device Control) sprečava neovlašćeni pristup eksternim uređajima i potencijalno prenošenje osetljivih informacija (DVD, USB, telefon, štampač i dr.).

Sistem za sprečavanje upada (HIPSHost Intrusion Prevention System) je skup zaštitnih modula koji će vas odbraniti od upornih, sofisticiranih i najčešće prikrivenih pretnji. Napredni skener memorije i anti-ransomver štit odbraniće vas od trenutno najozloglašenije pretnje sa Interneta – ransomvera.

Zaštita veba i el. pošte (Web and Email protection) štiti sve najkorišćenije standardne, ali i bezbedne transportne protokole.

Antispam modul će neželjene poruke držati dalje od vašeg omiljenog klijenta el. pošte i vašeg elektronskog sandučeta, sa visokim procentom uspešnog prepoznavanja potencijalnih pretnji.

Dvosmerni zaštitni zid (Firewall) omogućava nadgledanje i kontrolu svih komunikacionih kanala između vašeg računara i ostatka mreže ili Interneta. Pored osnovnih funkcionalnosti, sadrži i module za detekciju mrežnih napada (IDS – Intrusion Detection System) i zaštitu od botneta (Botnet protection).

Monitor priključenih mrežnih uređaja (Connected Home Monitor) će vam prijaviti svaki uređaj priključen na vašu kućnu ili kancelarijsku mrežu, njegov bezbednosni status i više informacija o načinima za rešavanje potencijalnih problema.

Skeniranje u stanju mirovanja (Idle-state scan) vrši dubinsko skeniranje u stanju mirovanja, kada korisnik nije za računarom ili računar nije sistemski aktivan. Otkriva prikrivene, neaktivirane pretnje bez usporavanja redovnih aktivnosti korisnika.

Zaštita privatnosti

Kao dodatni vid sigurnosti, ESET Smart Security Premium posebnu pažnju posvećuje zaštiti privatnosti korisnika i sprečavanju neovlašćenog pristupa računaru, ličnim podacima, servisima i uređajima, nadgleda novčane transakcije i pruža adekvatnu roditeljsku zaštitu.

Bezbedno zaključavanje podataka (Secure data) omogućava korisnicima da šifruju svoj sadržaj i spreče napadače da ga iščitaju, čak i ako dođu u njegov posed. Enkripcija je jedina preostala neprobojna metoda zaštite podataka i ESET Smart Security Premium je nudi kao poslednju odstupnicu u borbi za očuvanje digitalne imovine.

Menadžer lozinki (Password manager) omogućava bezbedno skladištenje i organizaciju lozinki, automatski ispunjava formulare i generiše posebno jake lozinke za dodatnu sigurnost.

Zaštita za veb kamere nadzire procese koji pokušavaju da pristupe veb kameri, upozorava korisnika na njih i blokira takve pokušaje.

Roditeljska kontrola (Parental control) omogućava kontrolu veb stranica koje deca posećuju i nudi mogućnost postavke ograničenja za eventualni neprikladan ili štetni sadržaj. Dostupno je više od 40 unapred definisanih kategorija i preko 140 potkategorija veb lokacija.

 

Tehnička podrška

Kompanija Extreme uzela je na sebe zadatak da na najbolji način dopuni navedene kvalitete proizvoda kompanije ESET – profesionalnom i efikasnom tehničkom podrškom. Svaki naš kupac ima pravo na besplatnu tehničku podršku. Dugogodišnje iskustvo u implementaciji i eksploataciji, prilagođavanju i rešavanju specifičnih sigurnosnih izazova u različitim okruženjima omogućava nam da na vaše zahteve odgovorimo adekvatno i u najkraćem mogućem roku. Naš cilj je da kupac maksimalno iskoristi svoju investiciju u ESET zaštitu, ali i da opravdamo poverenje koje nam se godinama ukazuje.

Više detalja o tehničkoj podršci pročitajte na linku: https://extreme.rs/eset-tehnicka-podrska/ .

Licenciranje

ESET Smart Security Premium licence možete nabaviti na tri načina:

  • Kao jednogodišnju licencu;
  • Kao dvogodišnju licencu;
  • Kao trogodišnju licencu.

Budući da je namenjen kućnim korisnicima i malim kancelarijama, možete ga nabaviti za do 25 računara.

Probna verzija

Besplatnu probnu verziju od 30 dana možete preuzeti na sledećoj stranici. Ukoliko vam je potrebna stručna pomoć prilikom postavke i implementacije ili želite da nastavite sa korišćenjem vaše ESET Smart Security Premium zaštite i po isteku probnog perioda, javite se na softver@extreme.rs.

Prijavite se na Sigurnosni bilten

Preko našeg mesečnog sigurnosnog biltena možete ostati u kontaktu sa važnim informacijama, novostima, dešavanjima i aktuelnim ponudama iz sveta antivirusne zaštite i IT bezbednosti. Prijavite se na: http://extreme.rs/sigurnosni-bilten/ .

ESET Smart Security Premium cena

Cene za ESET Smart Security Premium možete pronaći u cenovniku na:  https://extreme.rs/cenovnik/.