ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security nudi potpunu zaštitu za računare kompanija i poslovnih korisnika.  Endpoint zaštita kombinuje proverenu antivirusnu i antispajver tehnologiju sa ugrađenim dvosmernim zaštitnim zidom, kontrolom pristupa Internetu i podacima, naprednim alatom za daljinsku administraciju i pruža sveobuhvatnu zaštitu radnih stanica.  Takođe nudi podršku za virtualizaciju, zaštitu od hakera i botneta, a ima niske sistemske zahteve tako da ne koristi mnogo sistemskih resursa.

ESET-Enpoint-Security

ESET Endpoint Security – funkcionalnosti        

Antivirus                     Anti-Phishing                              Niski sistemski zahtevi                    Napredni skener

Antispajver                Dvosmerni zaštitni zid                Sprečavanje ranjivosti                     Zaštita protokola

Anti-Theft                   Udaljena administracija             Podrška za virtualizaciju                  Zaštita od Botneta

ESET Endpoint Security – prednosti za IT

Zaštita računara

Zaštita korporativne mreže antivirusnom, antispajver i zaštitom od neželjene pošte.  Ne usprova sistem i dolazi sa nizom mogućnosti za prilagođavanje.

Kontrola pristupa podacima

ESET Endpoint Security čuva mrežni protok blokirajući pristup veb stranicama sa velikim volumenom prometa. Zaštitite korporativnu mrežu protiv upada dvosmernim zaštitnim zidom sa režimom učenja i uspostavite kontrolu nad neovlašćenim medijumima i uređajima u mreži.

Daljinska administracija

Nadgledajte sigurnost cele mreže sa jednog mesta. Iskoristite veliki broj mogućnosti za prilagođavanje i izveštavanje kako biste sigurnost sistema uskladili sa vašim potrebama.

Brzina mreže i stabilnost

Raspodelite izvršavanja zadataka kako biste sprečili preopterećenje mrežnih resursa i „antivirusnu oluju“ na virtuelnim računarima. Odaberite jednu od unapređenih opcija za ažuriranje – ažurirajte mirror server putem HTTPS veze ili se vratite na starije baze antivirusnih potpisa i ESET-ovih programskih modula.

Izveštaji, logovi i obaveštenja

Nadgledajte sigurnosni status mreže i statistiku opterećenja servera i izvan vaše kompanije. Izdvojite potrebne podatke kroz kompatibilne formate datoteka, odredite kritične granice i prioritete za obaveštenja i još mnogo toga.

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security – prednosti za poslovanje

Zaštita računara

Sačuvajte poslovne računare od zlonamernog softvera uz pomoć ESET ThreatSense i ESET Cloud tehnologije skeniranja, a sa vrhunskom zaštitom od bezvredne pošte prečistite saobraćaj e-pošte od neželjenih poruka.

Kontrola pristupa podacima

ESET Endpoint Security vam omogućava da osigurate podatke kompanije od stranih uplitanja pomoću dvosmernog zaštitnog zida i sprečite neovlašćene osobe da „prisluškuju“ korporativnu komunikaciju koja se obavlja posredstvom javnih Wi-Fi mreža. Sprečite priključivanje neovlašćenih uređaja poput USB, CD i ostalih medijuma na svoju mrežu.

Efikasnost zaposlenih

Onemogućite zaposlenima pristup veb stranicama koje se ne odnose . Održite nesmetani rad računara i produžite vek trajanja hardvera zahvaljujući niskim sistemskim zahtevima. Uklonite pop-up prozore koji ometaju rad i koji bi mogli da se pojave tokom prezentacija ili projekcija.

Efikasnost administratora

Upravljajte svim starijim, trenutnim i budućim ESET-ovim sigurnosnim rešenjima sa jednog mesta i omogućite administratoru savršen pregled nad sigurnošću mreže.

Izveštavanje

Držite administratore u toku sa sigurnošću mreže i izvan kompanije. Iskoristite napredne alate za nadgledanje i izveštavanje kako biste imali sveobuhvatan uvid u stanje sigurnosti i mogli da hitno da reagujete kada je to potrebno.

Upravljanje ažuriranjima

Sva ESET-ova rešenja osmišljena su tako da čuvaju stabilnost i brzinu mrežnog protoka, nesmetan i pouzdan rad.

Sistemski zahtevi

Podržani procesori:                                          Operativni sistemi:
Intel ili AMD x86 – x64                                           Microsoft Windows® 10, 8, 7, Vista, XP, 2000

Eset Endpoint Security – kupovina licenci i cene

Licence za Eset Endpoint Security se kupuje na osnovu broja računara koje želite da zaštite. Minimalan broj licenci je koji možete kupiti  je 5, dok gornje ograničenje kupovine licenci nije određeno. Cena Eset Endpoint Security rešenja zavisi od broja licenci koje kupujete. Za tačne cene možete se obratiti našem Savetniku za licenciranje, a cene i cenovne rangove ovog antivirusnog rešenja možete pronaći u našem cenovniku na: http://extreme.rs/cenovnik/.

Eset Endpoint Security – probna verzija

Besplatnu probnu verziju rešenja Eset Endpoint Security, u roku od 30 dana (trial), možete preuzeti na sledećoj strani.

Putem našeg Sigurnosnog biltena možete se informisati jednom mesečno o novostima, dešavanjima i aktuelnim ponudama iz sveta antivirusne zaštite i IT bezbednosti. Prijavite se na: http://extreme.rs/sigurnosni-bilten/.