CorelDRAW Graphics Suite X7

CorelDRAW-Graphics-Suite-X7-Logo-820

CorelDraw Graphics Suite X7, čuveni paket kompanije Corel, zvanično je objavljen 27.3.2014., dok se očekuje da će se naći u prodaji od 7.4.2014.

Nova verzija nam donosi pregledniji interfejs i potpuno osvežen izgled koji podiže dizajnersko iskustvo na potpuno novi nivo. Noviteti i poboljšanja se, takođe, ogledaju u alatima za precizniji i brži rad, predefinisanim paternima, kreiranju i deljenju sadržaja u okviru Content Exchange zajednice, kao i potpunoj prilagođenosti za touch screen uređaje.

Bilo da kreirate ilustracije ili prelome, obrađujete fotografije ili dizajnirate web stranice, CorelDRAW Vam paket omogućuje da dizajnirate onako kako vama najviše odgovara. Fleksibilan i intuitivan rad, kao i značajnija preciznost podseća na rad u CAD alatima i omogućuje korisnicima da brzo i efikasno izvrše savršene pripreme za štampu.

Nadogradnja na CorelDRAW Graphic Suite X7, moguća je sa CorelDRAW® Graphics Suite X4, X5 ili X6 verzije softvera, kao i sa CorelDRAW® Premium Suite X5 softvera.
Za sve dodatne informacije i detalje obratite se našem savetniku za licenciranje http://extreme.rs/savetnik-za-licenciranje/.

Noviteti i poboljšanja u CorelDRAW® Graphics Suite X7 paketu

1. Redizajniran interfejs i potpuno fleksibilna radna površina

Zahvaljujući redizajniranom i potpuno prilagodljivom interfejsu, alati i njihov raspored sada odražavaju vaš prirodni tok posla. Takođe, imate mogućnost izbora između Lite, Classic ili Default radne površine koju jako brzo prilagođavate svojim potrebama.

2. Potpuna kontrole funkcija fill i transparency

Ova verzija sadrži najmoćniji engine za fill i transparency do sada! Nove opcije vam daju mogućnost potpune kontrole nad ovim funkcijama.

3. Moćni alati za naprednu obradu fotografija

CorelDRAW® Graphics Suite X7 vam nudi mogućnost da istražite potpuno nove specijalne efekte, uključujući i četiri nova Liquid alata—Smear, Attract, Repel and Twirl. Takođe nudi i nove kamera-efekte, kao što su Bokeh blur, Colorize, Sepia toning and Time Machine. Sa podrškom za najnovije PSD i RAV fajlove postoji mnogo više načina da unapredite svoje slike.

4. Brzi pregled fontova i napredna podešavanja karaktera

Uz CorelDRAW® Graphics Suite X7 pronađite savršen font za bilo koji projekat koristeći novu Font Playground funkciju. Ona vam omogućava da pregledate i eksperimentišete sa različitim fontovima pre nego što ih stvarno primenite na svoj dizajn. Odabirom fonta, automatski se prikazuju napredne funkcije koje možete primeniti na tekst, a zatim se promene odmah primenjuju na sve karaktere i simbole u odabranom tekstu.

5. Preciznije alati za crtanje i poravnjanje

Sa znatnom poboljšanom preciznošću budite sigurni da će svaki element na stranici biti upravo tamo gde ste želeli. Novi Alignment Guides vam pomaže da brzo pozicionirate objekte, dok nova Outline Position opcija vam dozvoljava da definišete pozicioniranost unutar objekta, van objekta ili kombinovano.

6. Profesionalni veb dizajn

Corel® Website Creator™ vam sada nudi još jednostavniji put do prfesionalnog web dizajna. Sa mnogo novih predloga, paterna i predloga za SiteStyles, kao i poboljšanu podršku za CSS3 i HTML5 možete brzo da projektujete, izrađujete i održavate interaktivne i atraktivne sajtove

7. Podrška za prikaz visoke rezolucije i prikaz na više ekrana istovremeno

Sa novom multi-display podrškom imate mogućnost prikaza na više ekrana istovremeno. Sada možete da odvojite svoj projekat od panela i trake sa alatima i da ih smestite izvan prozora aplikacije. Takođe, novi korisnički interfejs omogućava da kombinujete više dokumenata u jednom prozoru. Dodatna pogodnost jeste i optimizacija za high DPI ekrane, tako da se prilikom prikaza ne gubi na oštrini i čitljivosti.

8. Poboljšanja kompatibilnost sa najnovijim PSD, AI, PDF i RAV formatima

Više ne razmišljajte o tome sa kojom vrstom formata radite, jer CorelDRAW Graphics Suite X7 sada ima unapređenu podršku za više od 100 formata, uključujući najnovije AI, PSD, PDF, JPG, PNG, SVG, DVG , DKS, EPS, TIFF, dock i PPT formata, kao i podršku za RAV fajlova.

9. Unapredite svoju kreativnost kroz Content Exchange zajednicu

CorelDRAW® Graphics Suite X7 je unapredio svoju Content Exchange zajednicu kako bi ovu svoju online riznicu u potpunosti integrisao sa aplikacijama paketa.

10. Mnogo više materijala za učenje i obraćanje stručnjacima za pomoć

Na raspolaganju su vam biblioteke materijala za učenje koje se kontinuirano unapređuju i dopunjuju. Takođe, dodatna pogodnost su video tutorijali, kao i deljenje manje poznatih trikova i saveta Corel stručnjaka.