bpm’online

bpm’online je globalna svetska softverska kompanija specijalizovana za automatizaciju poslovnih procesa i CRM. Firma je nastala pre 15 godina u Ukrajini, a danas sa hiljadama korisnika i stotinama partnera širom planete predstavlja jednu od vodećih kompanija u svojoj sferi, što su prepoznale i najčuvenije agencije poput Gartnera.

bpm’online kroz svoj portfolio proizvoda promoviše one kvalitete koji su neophodni za uspeh implementacije poslovnih rešenja: jednostavan, prijemčiv, social-like interfejs, mogućnost značajnih prilagođavanja bez ijedne linije koda i jednu platformu za SVE najvažnije poslovne procese.

Uskoro više informacija!

Za sva pitanja nam se obratite na softver@extreme.rs!

Marketing, prodaja i servis na jednoj platformi – pratite u upravljajte svojim odnosom sa klijentom od prvog kontakta, preko porudžbine, održavanja i ponovnih (…i ponovnih, i ponovnih…) kupovina.

marketing

Platforma za multichannel marketing koja omogućava da kreirate jedinstveno korisničko iskustvo za svoje klijente i potencijalne klijente (leadove) i ubrzate put od prvog kontakta do prve prodaje.

Saznajte više

prodaja

Alat za automatizaciju prodaje u svim elementima u kojima se ona može automatizovati! U sebi ima ugrađeno iskustvo i najbolju praksu kada je u pitanju vođenje prodajnog procesa, koje se može prilagoditi tako da odgovara vašim jedinstvenim potrebama.
Saznajte više

servis

Inteligentna platforma za upravljanje korisničkom podrškom/pružanjem usluga, koja pruža mogućnost da se korisnička usluga personalizuje i ubrza, što čini ključne elemente dobre podrške!

Saznajte više

Jednostavno dizajniranje, implementacija i optimizacija poslovnih procesa, bez kodiranja!

bpm’online studio

Inteligentni alat za upravljanje poslovnim procesima
Platforma koja se prilagođava bez kodiranja
Šabloni i out-of-the-box rešenja koja možete iskoristiti

Saznajte više

poslovne aplikacije

Veliki broj aplikacija, šablona i vertikalnih rešenja koja su tu da nadograde sve navedene mogućnosti ove platforme i povećaju produktivnost: omoguće vam da uradite više sa manje resursa!

Saznajte više